נכתב ע"י vrah;682197:א. לא חינמית. ב. אני לא הסתדרתי כל כך עם ESET. ג. תמיד יותר נח כשיש לך הכל בעברית, ולא כל מיני חלונות לא ברורים, שגם כשיש לך אזהרה, פשוט אין לך מושג מה לעשות, איפה ללחוץ כדי להסיר את הוירוס, או כל הודעה אחרת.
וזה הסיבה שאני תמיד אוהב להמליץ על ממשק עברי, וברוך השם היום יש כבר גם חברות נוספות שהוסיפו ממשק עברי, ואני משתמש באמת ב-Norton Internet Security 2012 עם ממשק עברי מלא.
נכתב ע"י Thebest;680830:יש לי מחשב בעבודיה מחובר לאינטרנט ואני מקפידה לא לחבר התקנים ניידים למיניהם.
לפני מס' ימים מישהו חיבר נגן למחשב ומאז המחשב לא מתנהל כסדרו. ממציא תיקיות משנה שמות של קבצים וכדו. איך אני שמה עליו אנטי וירוס ומנקה אותו.
תודה רבה לכל המסייעים.
נכתב ע"י שלמה;683210:לפני שמנקים את המחשב עם אנטי וירוס, כדאי לבצע שיחזור מערכת לשבוע קודם...
נכתב ע"י גרף הול;683200:א. מדובר בזמני, לא?
ח"ו, לא התכוונתי לפגוע או משהו כזה.
נכתב ע"י vrah;683329:זה לא זמני, כי זה מתחדש.
אין בעד מה, ב"ה לא נפגעתי.
נכתב ע"י גרף הול;683615:לתשומת לב, הלוח ביקש זמני.
ואני שמח לראות שלא נפגעת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים