תוכנות אנטי וירוס מומלץ

• הוסף לסימניות
יש? אפשר קישור אליו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א
ESET

יש גם סוכנים יותר בזול, ויש גם פרוץ
אני מעדיפה בחינם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש לכם אנטי וירוס חינמי וטוב?
דחוף ממש!!!!

התקנו אווסט אבל הבנו שהוא לא מומלץ
אז משהו אחר?

• הוסף לסימניות
יש של ESET פרוץ
אני לא יכול להפנות אתכם כמובן לזה, אבל יש להשיג די בקלות.

• הוסף לסימניות
באופן כללי חינם שווה חינם
למי שיש ווינדוס חוקי יש את האנטי וירוס המובנה שהוא מצוין

• הוסף לסימניות
התקנתי בעבר ESET פרוץ
בבדיקה שערכתי בתוך הגדרות הESET מצאתי כל הגדרות בהחרגות באנטי וירוס.
הייתי ממליץ למתקין ESET פרוץ [בלי להיכנס האם זה כדאי] לאפס את כל הגדרות המערכת לברירת המחדל ולמחוק את כל החריגים שהוגדרו בו.
===
אכן זאת שאלה המעוררת חשד למה כל ההחרגות האלו שבאנטי וירוס הפרוץ [יתכן וכדי לא למנוע את הפריצה].

• הוסף לסימניות
התקנתי בעבר ESET פרוץ
בבדיקה שערכתי בתוך הגדרות הESET מצאתי כל הגדרות בהחרגות באנטי וירוס.
הייתי ממליץ למתקין ESET פרוץ [בלי להיכנס האם זה כדאי] לאפס את כל הגדרות המערכת לברירת המחדל ולמחוק את כל החריגים שהוגדרו בו.
===
אכן זאת שאלה המעוררת חשד למה כל ההחרגות האלו שבאנטי וירוס הפרוץ [יתכן וכדי לא למנוע את הפריצה].
כי רוב פורצי הרישיונות למיניהם לא עושים את זה למטרות חסד בלבד
(ואני כמעט בטוחה שאין קשר למניעת הפריצה, אם זה מעניין אוודא את זה בהמשך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה