כללי אנטרנט

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים
יוצא לי מאד יקר תשתית של בזק + נצח / אתרוג/ נתיב

משהו הציע לי לקנות נט סטיק מחב' ולקחת ע"ז חסימה של אחת החב' וזה יוצא הרבה יותר זול מבזק

אלא שאומרים לי שמביצוע של אינטרנט ביתי הוא יותר טוב מאשר כנט סטיק

מה אתם אומרים כדאי או לא?

• הוסף לסימניות
היה לי נטסטיק של נתיב, וזה היה פשוט מזעזע!!!
האיטיות, וגם הכמות גלישה מוגבלת - פתאום לקראת סוף החודש כמעט והאינטרנט לא עובד, כי נגמרה הגלישה.

• הוסף לסימניות
משנה מה השימוש באינטרנט אם משתמשים הרבה ז"א מעלים ומורידים כבצים כבדים אז לא שווה מפני שבנט סטיק יש גבול כמה נפח יכולים להשתמש בחודש

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר, הפער לא כל כך גדול בין הסטיק לתשתית. והנוחות שווה הרבה יותר מעוד 20 - 50 (תלוי ברמת החסימה) בחודש.

• הוסף לסימניות
נסטיק מכיל בקושי מגבייט הדרוש לכל גרפיקאי/ת מתחילה
אם עושים תשתית, אולי ההתקנה הראשונית יקרה, אך אח''כ זה תשלום חודשי מזערי ביחס לעבודה הכה נחוצה
בכלל בענין אינטרנט
לא לשכוח לחפש את ההכי מוגן
כידוע
כדי שזה ישאר לצורכי עבודה
ולא לצרכי עבדות לעולם הזבל
בהצלחה
נ. ב. רצוי לברר קודם כל בחברות החסימה על מה מדובר אויזה מהירות צריך, ודרך איזו חברת קו, ואם צריך ספק נפרד או שגם הם הספק, כדי לא לעשות טעויות שיכולות לעלות הרבה כסף
אני ביררתי ואני בנתיב
לא לכל א' זה מתאים
תלוי מה עוד רוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה