אנימציה קטנה בהודעה בג'ימייל

• הוסף לסימניות
האם יש לי אפשרות לצרף להודעה סרטון קטן שלא צריך לפתוח אותו כקובץ מצורף,
אלא רואים אותו בתוך ההודעה?
תודה למסייעים הטובים!!!

• הוסף לסימניות
קישור לסרטוון ביוטיוב יביא את הסרטון בגוף ההודעה, (נמענים חסומים לא יוכלו לצפות).

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה קישור, אני רוצה שמי שיפתח את ההודעה ייראה מיד את האנימציה,
כמו הסמיילים המצחיקים האלו שמצרפים להודעות. (שקופצים רוקדים וכד')

• הוסף לסימניות
זה קבצי GIF, לא?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, זה מה שאני שואלת.
ואיך לא עושים שזה יהיה קובץ מצורף שדורש פתיחה...

• הוסף לסימניות
זה נורא פשוט

אם יש לך קובץ גיף מונפש,
פשוט תגררי אותו לתוך שטח כתיבת ההודעה.

• הוסף לסימניות
וכל סרט ניתן להפוך לקובץ GIF.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;803532:
וכל סרט ניתן להפוך לקובץ GIF.

סרט של 8 שניות אפשר, לא דקה

• הוסף לסימניות
עשרים ושתיים - בדיוק!

• הוסף לסימניות
את צריכה לשמור את התמונה באיזשהו אתר (אני משתמש בdropbox, בתיקיית הפובליק) ואת הקישור לתמונה צריך להכניס בחתימה בהגדרות דואר.

• הוסף לסימניות
ישנם תוכנות פשוטות כמו "123avi to gif" או "vidgif" שממירות קבצי וידאו לgif ואז אפשר לצרף את הקובץ למייל ולקבל וידאו קצר שחוזר על עצמו...

• הוסף לסימניות
ניתן לעשות זאת גם בפורמט פקטורי הידוע והמוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה