אנימציה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מהפורום השכן, וביקשו ממני במסגרת העבודה מצגת פאוור פוינט עם קישורים לצורך הגשה של תוכנית לימודים. הצעתי להם שכדי שזה יראה טוב יותר יכינו מצגת פלאש,
השאלה שלי היא: האם אני צודקת? כמה אמור לעלות דבר כזה (מצגת של כ-8 שקופיות)
ומה הפער במחירים? (הם לא צריכים משהו עם המון משחקים וקשקושים, זה צריך להיות סולידי מאד)

יש כאן מישהו שעושה דבר כזה? אשמח אם תשלחו לי מחיר משוער ודוג' כדי שאוכל להעביר להם.
תודה וחנוכה שמח :)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות מצגות באינדזיין - עם כל הקישורים וכו' וזה נראה מצוין אם אפשרות להטמיע גם פלאש
אם את מעונינת אוכל לשלוח לך דוגמא במייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1138824:
יש אפשרות לעשות מצגות באינדזיין - עם כל הקישורים וכו' וזה נראה מצוין אם אפשרות להטמיע גם פלאש
אם את מעונינת אוכל לשלוח לך דוגמא במייל

תודה :)
אני מכירה קצת את האפשרות הזו, אבל לא נראה לי שקריטי לכזו מצגת, זה נראה לי מסורבל יותר, לא?
זו לא אמורה להיות מצגת מאד ארוכה
אם יש לך מצגת מוכנה שאפשר לשלוח לי - אני אשלח להם דוגמא.
(הבהרה: אני רק שליחה, מעבירה להם את החומר. ההחלטה בידים שלהם)

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור

באם המצגת פשוטה כשם שהסברת או כשם שהבנתי
אשמח לעשות אותה בפלאש עבור מחיר סימלי ,אפשר ליצור קשר
בטלפון 0547021311 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה