אנימציה

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו פרויקט גדול בו אני נדרשת לעשות אנימציה לתמונות. (סיפור ילדים)
כמובן שמדובר באנימציה פשוטה יחסית.
רציתי לדעת האם יש תוכנות יותר מוצלחות בשביל לעשות כאלו דברים, או שפרימייר ואפטר יכולים להספיק?
עשיתי כבר כמה סיפורים, ולא מתחשק לי לשמוע אחרי שאני מסיימת הכל שהייתי יכולה לחסוך שעות של עבודה.
מצורפת דוגמא להבנת הסגנון.(כמובן שהכל משולב עם פרפרים ,ציפורים, עננים וכו)
תודה מראש

קבצים מצורפים

• אנימציה.mpg
    7 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
בפרימייר ודאי לא.

• הוסף לסימניות
[פלאש לא היה מקל את העבודה, ובתוצאה הסופית הסגירה של אפטר יפה יותר!]
איזה יופי!
כל הכבוד
נראה לי, שכשאמרת פרימייר התכוונת לחיבור הסצנות והוספת סאונד, לא?

אם תוסיפי נוסחא עם WIGGLE לרוטיישן של הראש או של פלג הגוף העליון-
זה ישדרג את עוד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אף פעם לא התעסקתי עם התוכנה הזו, האם אפשר להסביר לי בקצרה באיזו שיטה היא עובדת , ולמה זה יותר תועלתי?
לא שאני מתכוונת ללמוד בשניה את התוכנה ולהתחיל לעבוד בה, אבל אם השיטה שלי באפטר ופרימייר לא מתאימה לענין ( הן מבחינת התוצאה והן מבחינת זמן העבודה) אני מעדיפה לתת למישהו אחר את העבודה.

• הוסף לסימניות
קבלת ציור וקטורי שאיתו עבדת?
או שביצעת הכל מההתחלה?

• הוסף לסימניות
מדובר בספרים מוכנים שכבר נמצאים בחנויות. אני קיבלתי את הציורים מהציירת בקבצי פוטושפ פתוחים , כמו שציירה אותם.
לכן, יש חלקים בציור שמופרדים כבר, (הדמות בשכבה נפרדת, עצים בשכבה נפרדת, ציפורים וכו.)
עדיין יש לי את העבודה לפרק כל דבר לגורמים (רגליים ידיים עיניים אוזניים), ולהשלים את החסר בתמונה.
בעצם רוב העבודה זה לפרק את הציור לגורמים, לאחר מכן האנימציה פשוטה , כמו שראיתם בדוגמא.
ההגיון שלי אומר שבכל תוכנה שישתמשו צריך קודם כל לפרק את התמונה לגורמים, לא?

• הוסף לסימניות
יש תוכנות ייועדיות לדברים האלה אבל הם מצריכים למידה כך שבסופו של דבר אני לא יודע אם תחסכי זמן.

מעבר לכך גם באפטר יש טכניקות עבודה שיכולות לשפר את העבודה.
להלן כמה מדריכים (בתשלום):

http://www.lynda.com/After-Effects-CS5-tutorials/Creating-Animated-Characters-in-After-Effects/83787-2.html

http://www.lynda.com/After-Effects-tutorials/2d-character-animation/734-2.html

• הוסף לסימניות
מהן התוכנות הייעודיות לענין זה?
תודה

• הוסף לסימניות
לא יודעת לאיזה מטרה, יש מטרות שזה חמוד ומספיק בהחלט. ויש מטרות שמצריכות אנימציה יעודית בפלאש/תלת מימד
כמה הערות בקטנה-
*הצל הולך איתו וזה לא כ"כ הגיוני:) הוא אמור להשתנות לפי הכיוון של התאורה
*אם תוסיפי עפעפיים ותעשי מצמוץ, זה יוכל לתת המון
* לא השתמשת בכלל בכלי של הנעץ- אפטר, יש דברים שהוא יכול לפתור לך את החלוקה הסיזיפית לשכבות, וכן ליצור תנועה מדורגת, הזזת ראש גוררת הטית כתפיים קלה וכו'
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
חמוד להפליא!
אם את רוצה עוד להשקיע, תוסיפי לעצים תנועה עם כלי הנעץ בפלאש, תוסיפי ברקע קליפ של עננים, ציפורים, שמש, או כל דבר אחר שיתן תנועה לרקע
זה ישדרג לך את העבודה מציור לסרט אמיתי...
כמו"כ את יכולה לעשות הדבלי "פוקוס", כלומר לטשטש חלקים רחוקים/קרובים בתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה