אני בב-ע-י-ה

• הוסף לסימניות
זוכרים את האתר מהאשכול הקודם?
http://duducohen.co.il/
נוצרה לי בעיה מעצבנת ביותר.. בעמודים אין אפשרות להוספת תמונות לעמוד דרך "הוספת מדיה" אלא רק דרך קישור(IMG SRC ) ואז אין לי אפשרות למרכז למרות כל הקודים והALIGN למינהם. בקיצור- בעיה. מישהו נתקל פעם בעניין כזה ש"הוספת המדיה" לא עובדת? ( התמונות כן נמצאות בגלריה רק אי אפשר להוסיף לעמוד- מוסיפה וכאילו לא עשיתי דבר) מציינת שהייתה בעיה של שטח אחסון והלקוח שילם והגדיל כך זו לא הבעיה כרגע..
האתר בנוי על תבנית בת של ENFOLD ושדרגתי את התבנית (חשבתי אולי הבעיה נעוצה שם)- אך זה לא עזר. מי מושיע אותי?

• הוסף לסימניות
פעם נתקלתי בבעיה דומה. והפטרון היה לעבוד בפיירפוקס ולא בכרום. נשמע מצחיק, אך כך נפטר לי בעיית ה"הוספת מדיה" המוזרה!

• הוסף לסימניות
לפעמים תוסף שמתקינים מתנגש במערכת או בתוסף אחר תנסו לנסות לכבות את כל התוספים ולנסות שוב את הוספת מדיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CGCreative;1380920:
פעם נתקלתי בבעיה דומה. והפטרון היה לעבוד בפיירפוקס ולא בכרום. נשמע מצחיק, אך כך נפטר לי בעיית ה"הוספת מדיה" המוזרה!
עובדת לכתחילה בפיירפוקס....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;1381238:
עובדת לכתחילה בפיירפוקס....

אז תנסה את עצת אחד+. המון הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה