דיון אני בונה אתר למאיירים שרוצים להציג את תיק העבודות שלהם!! מאיירים??-- תכניסו עבודות!

• הוסף לסימניות
יישר כוח על הרעיון והביצוע! אתר ממש יפה ומושקע
השאלה רק איך אנשים יגיעו לאתר...?
תודה רבה!! איזה כיף!
ואני מקווה שלאט לאט אנשים יכירו, אני כן מתכנן לפרסם יותר ולשלוח לעיתונים וכדו' את הקישור לאתר כשיהיה מאגר מאיירים וכשהאתר יהיה בנוי לגמרי, וגם דרך גוגל.
-וכמובן אשמח שמי שיכול להעביר הלאה יעביר ובע"ה!!
[אני גם יעלה את זה בהמשך לקהילת כתיבה בע"ה]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אתר מכובד, מקצועי ונקי, קל לתפעול.

כמה נקודות:
ברגע שנבנה בסיס גדול, איכותי ומכובד של מאיירים יש לך בעצם כח בידיים שצריך לדעת לנהל אותו נכון.

כרגע מבחינת המאייר זה אחלה - ממשק קל וממוקד בלי בעיות וחיכוכים.

אבל תחשוב רגע על מישהו שמחפש עכשיו מאייר כאשר האתר יכיל עשרות מאיירים ואולי מאות, מי יודע... האפשרות היחידה היא להיכנס לאתר עם אינספור פרופילים ולעשות אנדנדינו...

צריך שתהיה איזושהיא אופציה לניווט ובחירה. (החיפוש שיש כרגע באתר לא הביא לי תוצאות על המילה "דיוקן")

כמה רעיונות שעלו לי-

אופציה א'
לאפשר לכל מאייר לבחור מספר סגנונות או תחומי התמחות מוגדרים.
ככה המחפש יוכל לסנן ולבחור מתוך קטגוריות רלוונטיות ולא מתוך ים של אפשרויות.
במקביל, סתם משהו שצריך לשפר זה את המיקוד בכותרות למאייר, כי באותו מקום אחד כותב "דיוקנים ואיור יפהפהיים" ואחד כותב "יוספי יוסף"....

אופציה ב'
לתת למחפש לסייר בין -כל- הציורים באתר בסדר רנדומלי וציור שמתאים לצרכיו מבחינת הסגנון הוא יוכל לבחור ויקבל את היוצר עם פרטי הקשר.

אופציה ג'
לשלב...

תכלס יש פה פוטנציאל גדול שאם הוא יתפוס הוא יוכל להפוך לבשורה משמעותית בתחום.

יישר כח על העבודה
עלו והצליחו!
הייתי אומרת שיהיו מספר אופציות לבחירה בעת הרשמה של מאייר כלומר יהיה מספר תויות שהמאייר ירשם אותם בתור כאלה שמאפינות את הסגנון שלו וכך בעת חיפוש יהיה אפשרות לחפש לדוג :"דיוקן" וכו.
הוספתי תגיות, אשמח לשמוע איך יצא והאם ככה הייתה הכוונה... וגם אשמח לשמוע אם יש איזה תגית נוספת שחסר.
ושוב תודה רבה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: ; )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה