אני היחידה שפרוג עושה לה בעיות היום??

• הוסף לסימניות
או ש..לעוד אנשים פה זה קרה?קורה?
לעוד משהו פה נתקע פרוג?מראה בעיות?

• הוסף לסימניות
כנראה שהאתר בשיפוצים..
כי הוא עושה בעיות לעוד הרבה (כפי שנכתב באחד האשכולות אתמול)

• הוסף לסימניות
עכשיו ? לא קרה לי
יכול להיות שיש להם עומס על השרת והם צריכים לשדרג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1185257:
כנראה שהאתר בשיפוצים..
כי הוא עושה בעיות לעוד הרבה (כפי שנכתב באחד האשכולות אתמול)

סורי לא שמתי לב שכתבו על זה אשכול-בעקבות התקיעות של האתר.
אז טוב לדעת שאני לא היחידה-כאילו אחים לצרה!שזה יהיו הצרות שלנו!

• הוסף לסימניות
מהשעה 6 עד 11 בלילה לא היו הודעות חדשות

• הוסף לסימניות
גמני לא הצלחתי להיכנס,

• הוסף לסימניות
גמני לא הצלחתי להכנס בכלל (אתמול בערב)
שמתי לב שבעיקר בערב ולילה יש יותר בעיות מאשר בבוקר
זה נכון?

• הוסף לסימניות
גם אני, אבל עכשיו הכל בסדר!?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saranus;1185441:
גם אני, אבל עכשיו הכל בסדר!?

גם לי הוא לא הסכים להיכנס בכככככככככככככלללללל
עכשיו כן(אחרת איך אפשר לכתוב את זה):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה