אש קודש לגעת בנשמה!
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שבוע טוב.
אני חייבת דחוף עזרה!!!!
יש מילים לשיר שחיברתי.
אני אשמח אם מישהו/י יקח את המילים האלה ויצור מאיתם שיר רגש בבינה מלאכותית ושישמע כמה שיותר בן אדם.
תודה רבה.
זה המילים:
אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, תּוֹרָה וּמִצְוֹת חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים אוֹתָנוּ לִמַּדְתָּ, עַל כֵּן הַשֵּׁם אֱלֹקינוּ, בְּשָׁכְבֵנוּ וּבְקוּמֵנוּ נָשִׂיחַ בְּחֻקֶּיךָ, וְנִשְׂמַח וְנִשְׂמַח וְנַעֲלוז בְּדִבְרֵי תַלְמוּד תּוֹרָתֶךָ, וּמִצְוֹתֶיךָ וְחֻקּוֹתֶיךָ לְעוֹלָם וָעֶד, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ אוֹי וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ, וּבָהֶם נֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה. וְאַהֲבָתְךָ לֹא מִמֶּנּוּ לְעוֹלָמִים. בָּרוּךְ אַתָּה הַשֵּׁם, אוֹהֵב אֶת עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל.
שְׁמַע יִשְׂרָאֵל הַשֵּׁם אֱלֹקֵינוּ הַשֵּׁם אֶחָד
בָּרוּךְ שֵׁם כְּבוֹד מַלְכוּתוֹ לְעוֹלָם וָעֶד.
אָנָּא שְׁמַע תְּפִלָּתִי וְקַבֵּל בַּקָּשָׁתִי אוֹי אוֹי וְהוֹשִׁיעֵנִי.
כִּי עָלֶיךָ הֻשְׁלַכְתִּי.
מָה אָשִׁיב לְךָ הַשֵּׁם כָּל תַּגְמוּלִי עָלַי כּוֹס יְשׁוּעוֹת אֶשָּׂא וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא.
לְךָ אֶזְבַּח זֶבַח תּוֹדָה וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא, נִדְרֵי לְךָ אֲשַׁלֵּם.
אַבָּאאאאאאא הוֹשִׁעֵנִי איי איי הוֹשִׁעֵנִי.
נ.ב הכי טוב ששמע ישראל יהיה בצעקה.
אני חייבת דחוף עזרה!!!!
יש מילים לשיר שחיברתי.
אני אשמח אם מישהו/י יקח את המילים האלה ויצור מאיתם שיר רגש בבינה מלאכותית ושישמע כמה שיותר בן אדם.
תודה רבה.
זה המילים:
אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, אַהֲבַת עוֹלָם בֵּית יִשְׂרָאֵל עַמְּךָ אָהַבְתָּ, תּוֹרָה וּמִצְוֹת חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים אוֹתָנוּ לִמַּדְתָּ, עַל כֵּן הַשֵּׁם אֱלֹקינוּ, בְּשָׁכְבֵנוּ וּבְקוּמֵנוּ נָשִׂיחַ בְּחֻקֶּיךָ, וְנִשְׂמַח וְנִשְׂמַח וְנַעֲלוז בְּדִבְרֵי תַלְמוּד תּוֹרָתֶךָ, וּמִצְוֹתֶיךָ וְחֻקּוֹתֶיךָ לְעוֹלָם וָעֶד, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ אוֹי וְאֹרֶךְ יָמֵינוּ, וּבָהֶם נֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה. וְאַהֲבָתְךָ לֹא מִמֶּנּוּ לְעוֹלָמִים. בָּרוּךְ אַתָּה הַשֵּׁם, אוֹהֵב אֶת עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל.
שְׁמַע יִשְׂרָאֵל הַשֵּׁם אֱלֹקֵינוּ הַשֵּׁם אֶחָד
בָּרוּךְ שֵׁם כְּבוֹד מַלְכוּתוֹ לְעוֹלָם וָעֶד.
אָנָּא שְׁמַע תְּפִלָּתִי וְקַבֵּל בַּקָּשָׁתִי אוֹי אוֹי וְהוֹשִׁיעֵנִי.
כִּי עָלֶיךָ הֻשְׁלַכְתִּי.
מָה אָשִׁיב לְךָ הַשֵּׁם כָּל תַּגְמוּלִי עָלַי כּוֹס יְשׁוּעוֹת אֶשָּׂא וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא.
לְךָ אֶזְבַּח זֶבַח תּוֹדָה וּבְשִׁמְךָ אֶקְרָא, נִדְרֵי לְךָ אֲשַׁלֵּם.
אַבָּאאאאאאא הוֹשִׁעֵנִי איי איי הוֹשִׁעֵנִי.
נ.ב הכי טוב ששמע ישראל יהיה בצעקה.
הנושאים החמים