אני יודעת שכולם במרתון לקראת פורים

• הוסף לסימניות
IMG_4891.jpg

אני גם.. ;)
אבל לקחתי הפסקונת לקפה ועוגיות....
איך?
IMG_4903.jpg
IMG_4928.jpg
IMG_4942.jpg

• הוסף לסימניות
וואו!
התמונה השניה מושלמת!!!
כולל התאורה,
העיבוד,
הקומפוזיציה,
הצבעים...
מגרה אחת!

• הוסף לסימניות
וואו זה מושלם
המשחקים בתאורה
נראה סוףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
מיוחד ומלא אוירה! אם היית מכניסה את העוגיות בפוקוס באחרונה זה היה עוד יותר מושלם לטעמי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השניה, הבוקה משגע!

• הוסף לסימניות
זה כ"כ יפה ומיוחד ממש!
ספרי על הצילום, האם זה בתאורה טבעית בלבד? (כמובן רואים את הלדים שעשו את הבוקה המקסים הזה)

• הוסף לסימניות
זה כ"כ יפה ומיוחד ממש!
ספרי על הצילום, האם זה בתאורה טבעית בלבד? (כמובן רואים את הלדים שעשו את הבוקה המקסים הזה)
לא כ"כ הבנתי מה זה בוקה:rolleyes: ואיזה ילדים?..

התמונות כולן צולמו בתאורה טבעית.. 50ממ צמצם כנראה פתוח

ובהזדמנות זו אני מודה לכולן על הפירגונים
זה מרגש ליראות

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה זה בוקה:rolleyes: ואיזה ילדים?..

התמונות כולן צולמו בתאורה טבעית.. 50ממ צמצם כנראה פתוח

ובהזדמנות זו אני מודה לכולן על הפירגונים
זה מרגש ליראות
התכוונתי ל: bokeh:) הרקע המנצנץ שמחוץ לפוקוס.....
והתכוונתי לתאורת לד, לא ילד....:)

• הוסף לסימניות
אופס.. :eek: יאא כנראה העיניים רואות מה שהן רוצות לראות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה