התייעצות אני כבר חודש מתלבטת איזה שואב שוטף רובוטי/לא רובוטי לקנות, פליז תעזרו לי..

• הוסף לסימניות
ונמאס לי להסתובב בכל האשכולות המדוברים ולא להבין כלום
אני די רוצה רובוטי כי הבית שלנו בלי ילדים קטנים
עם תחנת ניקוז
ומשהו שיהיה אפשר בלי סמארטפון
יש באושר עד כמה סוגים:
Q REVO CURV רובוטוק
S8 MAXV ULT
אשמח לדעת אם כדאי לקנות משם או שעדיף חנות מסודרת עם אחריות.
וכל המלצה אחרת אמיתית- תתקבל בברכה
תודהההההההההההההההה

• הוסף לסימניות
לשכנה שלי יש דרימי רובוטי והיא סופר מרוצה
היא טוענת שיש לו חיישנים ממש טובים לבדיקת האזורים
וכן מתנקה עצמאית
(עלה לה 4K ומעלה בזמנו)
אם מעניין אותך דגם ספציפי, אנסה לברר לך

• הוסף לסימניות
לגיסות שלי יש לאחת דרימי X40 מרוצה מאד
לשניה יש מתקדם יותר X50 והיא גם מרוצה מאד
לשניהם את חייבת וויפי וסמארטפון להגדרות והפעלה
ב-X50 יש גם חיווט קולי שאפשר להפעיל על ידו ולא רק דרך האפליקציה החיווט הקולי הוא שאחרי כל ההגדרות את אומרת לו בקול "OK דרימי" והוא עונה "OK" ואז את אומרת לו "GO CLEAN THE..." והוא הולך לנקות את המקום שאליו שלחת אותו ומנקה את עצמו תוך כדי לפי מה שהגדרת מראש

• הוסף לסימניות
יש לי את שתיהם,הדרימי X40 כבר שנה לא בשימוש
מתקלקל ועושה בעיות
לבית עם ילדים ורצפה מבריקה חד משמעית ממליצה על דרימי 15 פרו
מכשיר משנה חיים!!

• הוסף לסימניות
דרימי 15 פרו- הוא רובוטי?
לא. הוא אלחוטי.
את יכולה לראות באתר של דרימי דגמים ולהבין יותר...
בהצלחה!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש מישהו שיש לו רוובוטי מושלם?

• הוסף לסימניות
הבעיה עם הרובוטים השוטפים שהם דורשים תחזוקה שוטפת, אחרת העסק מריח.
הם אמורים לנקות את עצמם, אבל זה לא באמת עובד, ואם רוצים שיהיה נקי, כדי שיוכל לנקות, צריכים לשטוף וזה התעסקות שמוציאה את החשק מכל העסק.
אנחנו חזרנו להשתמש רק בשאיבה, שזה לא דורש בכלל התעסקות (כמעט), ולא מריח אם לא מטפלים.
אין ספק שהשוטף, נותן ערך מוסף של רצפה שטופה, אבל יש התעסקות לצידה, וכל אחד יעשה את מה שטוב לו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה