דרוש מידע אני כבר מבולבלת - סולתם או נעמן - אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
מתלבטת על סירי שיש של סולתם או פוד אפיל,
מנסיונכם בלבד- מה יותר מומלץ?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
מתלבטת על סירי שיש של סולתם או פוד אפיל,
מנסיונכם בלבד- מה יותר מומלץ?
פוד אפיל בלי להתלבט.
לדעתי, סחורה הרבה יותר איכותית טובה.
(יש לי את שניהם, ופוד אפיל פשוט גן עדן )

• הוסף לסימניות
אצלי יש תופעה משונה עם הסולתם
כל הסירי סולתם שלי עם בקע בשפת הסיר
הבקע יוצר רווח בין המכסה לסיר עצמו
לא כיף בעליל!!!!
והשקעתי הון תועפות!
בשום סיר אחר זה לא קורה לי.
מדברת על תחתית כפולה לא על סירי יציקה

• הוסף לסימניות
לי יש את סדרת סולתם שקיבלתי לחתונה (נירוסטה) - מעולים.
קניתי לפני שנתיים קניה גדולה של סולתם נירוסטה, וזה ממש גרוע. הסיר יותר דר, קיבל מלא סימנים משונים כאלו, יש חלודה
ניגשתי לסולתם ולא רוצים לעשות כלום (ממש אחראיות לכל החיים)

וגם היה לי סירים נון סטיק והם פשוט היו שרוטים ממש משטיפת כלים.
אז סולתם - ממש לא.

• הוסף לסימניות
אין כמו סולתם, אבל רק הסדרות היקרות. תענוג של ממש. הסדרות הזולות נוראיות

• הוסף לסימניות
לי יש נעמן ואצל ההורים שלי סולתם, הסולתם נראה לי עוקף בלי השוואה..
הסירים הבאים שלי לכאו' יהיו מסולתם...

• הוסף לסימניות
נעמן בלי לחשוב פעמיים. יש לי כל סט אפשרי שלהם ואין תלונות. איכותיים ונשמרים גם שנים קדימה 👌

• הוסף לסימניות
הסירים של אסף גרניט הציפוי שלהם לא יורד אחרי כמה שנים?
צריך להשתמש עם כף עץ ולהיזהר עם הסקוטש?
מישהו התנסה עם הסירים של חברת VIA?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה