נכתב ע"י eden7115;1345968:אני לא מסכימה עם שמואל גרינשטיין (די נדיר...)
אני חושבת יותר בכיוון של "קוביה" - שהמודעה שווה כ-100 ש"ח כרגע.
גם עם שיפור של טיפוגרפיה (ברמה ש"לא גרפיקאית" תגיע אליה) - המודעה לא תהיה שווה לטעמי מעבר ל-200 ש"ח.
נכתב ע"י eden7115;1345968:אני לא מסכימה עם שמואל גרינשטיין (די נדיר...)
אני חושבת יותר בכיוון של "קוביה" - שהמודעה שווה כ-100 ש"ח כרגע.
גם עם שיפור של טיפוגרפיה (ברמה ש"לא גרפיקאית" תגיע אליה) - המודעה לא תהיה שווה לטעמי מעבר ל-200 ש"ח.
המשל מוצלח מאד הנמשל פחותנכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1346614:הלו, הלו. אפשר לנסות להסביר?! אולי זה יציל גם את הפעם הנדירה הזו. בסדר?!
תחשבי רגע על תימני שנכנס למסעדת גורמה ומבקש מרק ירקות. המלצר המנוסה מנחית סדרת שאלות. איך תרצה את המרק? חם או רותח? תרצה מוקרם? עם אטריות או קרוטונים? אתה מעדיף אותו זך, או עם חתיכות ירקות בפנים?
.
ר' ברוך בער היה אומר שהוא לא אומר אף פעם משליםנכתב ע"י קוביה;1346630:המשל מוצלח מאד הנמשל פחות
נכתב ע"י יוסניו;1346632:ר' ברוך בער היה אומר שהוא לא אומר אף פעם משלים
הכוונה שלי היה הפוךנכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1346633:אני לא ר' ברוך בער. ושומעי לקחי אינם כתלמידיו.
חוץ מזה שאני לא זוכר כזה סיפור מר' ברוך בער. אבל אני יודע בוודאות ששלמה המלך דרש אלפי משלים.
__
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1346614:הלו, הלו. אפשר לנסות להסביר?! אולי זה יציל גם את הפעם הנדירה הזו. בסדר?!
תחשבי רגע על תימני שנכנס למסעדת גורמה ומבקש מרק ירקות. המלצר המנוסה מנחית סדרת שאלות. איך תרצה את המרק? חם או רותח? תרצה מוקרם? עם אטריות או קרוטונים? אתה מעדיף אותו זך, או עם חתיכות ירקות בפנים?
התימני עושה לו פרצוף, ואומר לו: תשמע. לפני יומיים אמא שלי מתה. והמרק ירקות שלה, לא היה כדוגמתו. היא חילקה מתכונים לכולם אבל אף אחד לא הצליחה להגיע לרמה שלה. אין מרקים כאלה. אני רוצה מרק כמו של אמא שלי. אם תצליחו לתת לי את זה אני מוכן לשלם. מחיר מלא. לא אבקש הנחה. מבטיח.
גורמה, כבר אמרנו. מסעדה עם כבוד. אתה תקבל כמה צלחות מרק שתרצה, עד שנקלע לטעם שלך. והמלצר מתחיל עם נסיונות. מרק חם, רותח, פושר, סמיך, דליל, מוקרם, עם קרוטונים, מלוח, מתוק, עם ירקות, עם בלי ירקות, הכל.
נאדה. התימני לא מרוצה. זה לא המרק של אמא שלי. השף יוצא ומבקש הבהרות. בעל המסעדה נזעק לשמור על שמה הטוב של המסעדה. כלום.
בסוף הגיע איזה לץ אחד, ומחליט לנסות את מזלו. הוא מכניס לסיר קצת ירקות, נותן למים לרתוח, ומכבה את האש. שם בצלחת ומגיש לתימני צלחת מרק. הקישוא עדיין קשה, את הגזר צריך לכרסם, תפוח האדמה מכהה את השיניים, המים (זה לא בדיוק מרק) ממש תפלים. והתימני מבסוט. בדיוק כמו של אמא שלי. אה.
גומר צלחת אחת, ומבקש עוד. איזו הצלחה. ואז מגיע המלצר עם החשבון. והתימני מאדים. רותח. איזו חוצפה. בקושי בישלתם את המרק, ואתם מבקשים מחיר מלא. אז מה אם הבטחתי. דיברתי על מרק גורמה. וזה לא מה שהגשתם לי.
אמר לו בעל המסעדה: תקשיב. אם היית מקבל את מי הירקות הללו בצלחת חד פעמית, הרי שאתה צודק. אבל קיבלת את זה בצלחת של המסעדה, עם מפית מלמטה, כף מעוטרת בזהב בצידה ומלצר מעונב. גם אם זה לא בדיוק מרק גורמה, הרי קיבלת מה שרצית. אז תשלם. מחיר מלא. של מרק.
לכן אמרו כולם ל-Pencilphoto שלא תגיש בצלחת חד פעמית, אלא תסדר את הפונטים והטיפוגרפיה. ואחרי שהלקוחה תקבל בדיוק את מה שהיא רצתה, בצלחת ממותגת טיפוגרפית, היא צריכה לשלם. כי מרק זה מרק, ומודעה זה מודעה. גם אם זה בקושי מבושל, אבל זה הטעם שלה. אין סיבה שתשלם פחות ממחיר של מודעה.
נכון מאוד!נכתב ע"י eden7115;1346715:שמואל גרינשטיין, למשל צריך להתייחס אחרת וכפועל יוצא גם לנמשל.
(ולכן הפעם הנדירה בעינה עומדת...)
למרות שהלץ הכין מרק דלוח שריצה את המזמין, הרי שהפרודוקטים של מסעדת הגורמה - איכותיים הם (קרי: פונטים), כלי הבישול הינם מקצועיים ועלו למסעדה כסף רב (קרי: התוכנות), המסעדה עצמה עולה הון לתחזוק (קרי: שכירות/חשמל/כלים וכו') - ולכן כשאדם יושב במסעדה (קרי: הולך למעצב מקצועי) - הוא צריך לשלם כמו במסעדה.
אך כשאדם הולך לביתו של לץ שמכניס לו כמה ירקות למים דלוחים, למרות שהטעם ערב לחיכו - לעולם לא ישלם מה שמשלם במסעדת גורמה.
נכתב ע"י eden7115;1346715:שמואל גרינשטיין, למשל צריך להתייחס אחרת וכפועל יוצא גם לנמשל.
(ולכן הפעם הנדירה בעינה עומדת...)
למרות שהלץ הכין מרק דלוח שריצה את המזמין, הרי שהפרודוקטים של מסעדת הגורמה - איכותיים הם (קרי: פונטים), כלי הבישול הינם מקצועיים ועלו למסעדה כסף רב (קרי: התוכנות), המסעדה עצמה עולה הון לתחזוק (קרי: שכירות/חשמל/כלים וכו') - ולכן כשאדם יושב במסעדה (קרי: הולך למעצב מקצועי) - הוא צריך לשלם כמו במסעדה.
אך כשאדם הולך לביתו של לץ שמכניס לו כמה ירקות למים דלוחים, למרות שהטעם ערב לחיכו - לעולם לא ישלם מה שמשלם במסעדת גורמה.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1345890:שתשלם כמה שהיא מוכנה.
תסיימי את הטיפוגרפיה רק אם היא תשלם כמה שזה שווה. (במידה ותשפצרי את הטיפוגרפיה, זו מודעה ששווה כ-500 ש"ח +).
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1347181:"כל עבודה שנעשתה למהות עיצובית ולא למטרה אחרת", הרי שהיא עונה על ההגדרה. (ביקורת על עצם העבודה, ניתן לבקר אפי' את גדולי האמנים).
QUOTE]
עיצוב פרסומת אינה עבודה שנעשית למהות עיצובית, ובהחלט יש לה מטרה אחרת, נוספת, מהות פרסומית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים