- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע!קודם כל - יפה מאוד!
יש עוד דברים לשנות כדי שזה יהיה מושלם, אבל הבסיס יפה!
?מגזר שלנו...
יכולת שלה לשלם...
וכמתחילה, ולמודעה כזאת.
פרסומת? או כרטיס ביקור?נכתב ע"י Pencilphoto;1345254:אני לא גרפיקאית רשמית אבל הצלחתי לעצב פרסומת במקום ששישה אחרים כשלו...
הבעיה?
אין לי מושג כמה לבקש!
אני פשוט קישקשתי בפוטושופ - שלמדתי שטחית - ועשיתי משהו.מזתאמרת לא גרפיקאית?
לדעתי הוא שווה כרגע 100 ש"חנכתב ע"י Pencilphoto;1345733:פרסומת ראשונית (עם פרטים) ופרסומת קבועה (שכנראה גם תהיה מגנט או כדומה).
ולמען ה' - כמה זה שווה?
אני פשוט קישקשתי בפוטושופ - שלמדתי שטחית - ועשיתי משהו.
נכתב ע"י Pencilphoto;1345809:א. השישיה היו גרפיקאים/ות מקסימים שפשוט לא הבינו בדיוק את הסיגנון שהלקוחה רצתה.
אני, בתור מזכירה של חברה (ולא דווקא חברה) קיבלתי והעברתי את המייל מהגרפיקאית האחרונה. בדרך הבנתי את הנקרה ואהבתי את האתגר.
ב. אין לי מושג מה אם העבודות האחרות. כולי תקווה ששולמו בהתאם.
ג. היא אמרה שהיא 'מוכנה לשלם' אם רק תמצא מישהו שיעשה עבודה לטעמה!
אז עכשיו איפה אני אוחזת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים