אני לא מאמינה!!!

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=147533
שנטלתי בו חלק ו-15 ניקיות צילצלו לי והזדהו איתי על מה שכתבתי, כתבו לי באישי בדיוק ההיפך מזה בחוסר אימון וזילזול ב"התרעה" שלא אענה על ההודעה!!!
אין כאן זיוף והפרת זכויות יוצרים???

• הוסף לסימניות
גנבים נשארים גנבים
מי שגנב לך מכאן את הקטלוג כותב לך עכשיו שטויות תנסי רק לעלות עליו

• הוסף לסימניות
על איזה הודעה מדובר? זה שרשור ארוך.
ואיזה הפרות של זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1127736:
על איזה הודעה מדובר? זה שרשור ארוך.
ואיזה הפרות של זכויות יוצרים?
אני מדברת על הודעה זו:
הפרת זכויות יוצרים על דוגמאות שיצרתי לבד שנים רבות, כשמצוין במפורש כל הזכויות שמורות, ומצלמים את זה ללא רשותי ועושים מזה כסף "וההכנסות קודש"

קבצים מצורפים

• 4.PNG
    KB 695.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה מזה 'שושנים לסוכה' ומזה 'מצלמים ועושים מזה כסף'
במה מדובר??

• הוסף לסימניות
תקראו את הקישור שצרפה.
לא חכמה לא לקרוא ואח"כ לשאול שאלות...;)
וברשותך חנון, אני מוסיפה את הקטע שלך:

לדעתי צריכים לסגור את כל הפורום למי שאין כאן ניק!!!
לפני סוכות העלתי לכאן קטלוג של כוכבים לסוכה [יתכן שאתם זוכרות על מה אני מתכוונת] בכל אופן, מדובר בקישוטים בלעדיים עבודת יד שאני מיצרת ומוכרת ודוגמאות שיצרתי בעצמי, כשמצוין במפורש כל הזכויות שמורות.
באותו יום אחותי ראתה שצילמו את הקישוטים ומוכרים את זה בגאולה שתיים בשקל, יצאתי לחנות והתברר שמישהו צילם אותם וכתב "הכנסות קודש" וכן לא קשור לחנות, דיברתי עם בעל החנות והוא צחק לי בפרצוף וקרא לי חולת נפש, מה אכפת לך שיהודי מרויח וכ' וכו'.
והוא "לא יודע" מאיפה יש לו את זה, אחר כך שמעתי אותו מדבר בפלאפון "אשה טוענת שהתמונות שלה, מאיפה יש לך את זה מהאיטרנט?"
אמרתי לו, כמו שאסור לי לצרוב דיסקים ולמכור למרות "שההכנסות קודש", כך אסור לצלם את זה, הוא צחק ממני כאמור
אני חושדת שגנב גלש לכאן והוריד את הקטלוג, אני מיד ערכתי את ההודעה והסרתי את זה, אבל מי שגנב את זה כבר הספיק לעשות בזה שימוש!!!
בקיצור, עגמת נפש וכפרת עוונות!!!
מאז אני פוחדת להעלות לכאן דברים שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1127867:
תקראו את הקישור שצרפה.

צודקת, עכשיו קראתי וכמעט הבנתי.
הבנתי שהיא מייצרת קישוטי סוכה, ומישהו גנב לה את הדוגמאות כאן בפורום :eek:

לא הבנתי מזה "צילמו את הקישוטים ומוכרים את זה בגאולה שתיים בשקל"
מה, מוכרים צילום של זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1127888:

מה, מוכרים צילום של זה?

לא יאומן. :cool:
אבל כנראה שכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1127866:
אני לא מבינה מזה 'שושנים לסוכה' ומזה 'מצלמים ועושים מזה כסף'
במה מדובר??

נכתב ע"י PBיסטית;1127867:
תקראו את הקישור שצרפה.

נכתב ע"י judi2525;1127888:

מה, מוכרים צילום של זה?

נכתב ע"י KR;1127906:
לא יאומן. :cool:
אבל כנראה שכן.
זה היה הזוי ביותר ואחותי שהזעיקה אותי, וגיסתי שפגשתי, עדות לכך שהסיפור התרחש!!!
לצערי לא היה לי מצלמה כדי לתעד את הנעשה, אח"כ בעל החנות החביא את זה וכשאחותי נכנסה שם בלי להזדהות וחיפשה את זה היא כבר לא מצאה את זה
למי שלא הבינה אבהיר את עצמי שוב:
אני שנים עובדת ומייצרת קישוטי סוכה, את הדוגמאות הכנתי לבד [בסיעתא דשמיא] לא פעם יכולתי לשבת אחה"צ שלם ולנסות להמציא דוגמא חדשה ולבסוף זרקתי הכל לפח והתחלתי מחדש ואז יצא לי דוגמא...
אחרי שיצרתי דוגמא העתקתי את זה על מפל שיהיה נעים לעבוד איתו וממנו הכנתי מאות שושנים, תהליך זה עובר כל דוגמא ודוגמא!
ישבתי וגזרתי אחד אחד כל שכבה ואח"כ הרכבתי, יישרתי וסגרתי בנילון להגנה מהגשמים, כשציינתי על כל אחד כל הזכויות שמורות. מדובר בעבודת יד של שעות כל יום חודשים על חודשים כשמכל דוגמא הכנתי עשרות כל פעם
וכאן לקחו את זה וצילמו ומכרו בתור פוסטרים למרות שזה לא אותו יופי כמו שהאמיתי, אבל יש כאלה שרוצים העיקר למלאות את הסוכה ולא משנה להם לשים פוסטרים וקונים, עובדה שהיה ליד זה קופה והיה שם כסף.
זה גזל והפרת זכויות יוצרים!!!
תחשבו שאקנה סרט בגל פז ואשכפל את זה ואמכור ב-5 ₪ במקום הדיסקים המקוריים שעולים 70-80 ש"ח - זה בדיוק אותו דבר, זה אסור!!!
בשעתו לא עשיתי ענין מזה אבל כשעלה האשכול סיפרתי את הסיפור כדי להזהיר, צילצתם והזדהיתם ובאישי קיבלתי בדיוק ההיפך בחוסר אימון וזלזול כשכל הסיפור עולה לי מחדש...
אין לי זמן וכסף מיותר כדי לריב עד הסוף ובטוחה שהעגמת נפש שהיה לי עם זה היה להמתקת הדינים בבחינת הפח נשבר ואנחנו נמלטנו

• הוסף לסימניות
המתקת דינים היא דבר חשוב, אבל את צריכה לתבוע אותו כדי שלא יעשה את זה מחר למישהי אחרת.
תכניסו לכם טוב טוב לראש- זה שאנחנו לא מתלוננים על הדברים האלה גורם להם לעלות ולפרוח ולגדול!!!!

• הוסף לסימניות
ומה קיבלת באישי?
מה זה חוסר אימון וזלזול על מה? על שגנבו אותך?
אולי צריך להשעות את הניקים האלה. הנהלת פרוג ידעו מה לעשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1127700:
כהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=147533
שנטלתי בו חלק ו-15 ניקיות צילצלו לי והזדהו איתי על מה שכתבתי, כתבו לי באישי בדיוק ההיפך מזה בחוסר אימון וזילזול ב"התרעה" שלא אענה על ההודעה!!!
אין כאן זיוף והפרת זכויות יוצרים???

אם עושים 1+1 מובן שבעצם מי ש"התריע" שלא תעני על ההודעה - הוא כנראה הגנב.

רק ניק יכול להוריד קבצים, ואם יש למישהו "ספק" בנושא כזה של זכויות יוצרים - לא נראה לי שמקומו בפורום עיצוב גרפי.

לדעתי צריך לפרסם את שמו של הניק (באישור ההנהלה כמובן...)

• הוסף לסימניות
מבלי להטיל ח"ו ספק בדברי פותחת האשכול אני לא מבינה את הקונים, מי קונה לסוכתו צילום של קישוטי סוכה עלובים במחיר של 2 בשקל.. יש דברים מקוריים ומקסימים תוצרת סין כמעט באותו המחיר.

בעניי זה כמו לצלם לחם, חלב וגבינה ולמכור אותם למטרות 'חסד' בפתח המכולת השכונתית, במחיר זול 2 בשקל.

אני לא הייתי קונה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1128251:
מאיפה האנשים אמורים לדעת שזה גנוב??

צודקת!! המילה הנכונה 'עלובים', תיקנתי.
הדגש הוא כמובן על המילים 'צילום של'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1128082:
אח"כ בעל החנות החביא את זה וכשאחותי נכנסה שם בלי להזדהות וחיפשה את זה היא כבר לא מצאה את זה

אז זה בטח בעל החנות! מה השאלה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שזהו המקום של ההנהלה, וזה אחד הדברים שבשבילה היא קיימת.
אם ניק מסויים מזלזל באופן ברור ומודיע שבעיניו זה בסדר להוריד חומר עם זכויות יוצרים, להדפיסו ולהפיצו
(גם אם הוא לא כותב שעשה זאת בפועל)
זה המקום להשעות אותו + את הIP שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה