דרוש מידע אני לא שומעת את המרצה בזום - למה?

• הוסף לסימניות
אני על מחשב עם אוזניות.
אני עושה בדיקה - אני שומעת מצוין את הצליל
אבל את המרצה אני לא שומעת
מה זה יכול להיות?
שמה לכם תמונת מסך מההגדרות שלי
1723320973451.png

1723321046168.png

• הוסף לסימניות
בשלב הראשון תנסי לפתוח איזה וידאו או קובץ שמע ותבדקי אם את שומעת אותו.

• הוסף לסימניות
בשלב הראשון תנסי לפתוח איזה וידאו או קובץ שמע ותבדקי אם את שומעת אותו.
סתם קובץ מהמחשב?
כן אני שומעת מצוין
גם כשאני לוחצת על "Test speaker" אני שומעת צלצול

• הוסף לסימניות
אני על מחשב עם אוזניות.
אני עושה בדיקה - אני שומעת מצוין את הצליל
אבל את המרצה אני לא שומעת
מה זה יכול להיות?
שמה לכם תמונת מסך מההגדרות שלי
תבדקי אם כשאת מוציאה את האוזניות את כן שומעת אותו.
אצלי באופן מוזר, כשאני פותחת את התוכנה של זום מהמחשב - אני שומעת רק עם השמע של המחשב - ולא עם אוזניות.
רק כשאני פותחת את הזום בדפדפן - אני שומעת באוזניות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי המרצה הקליט בלי שמע? שאלת אנשים נוספים?
אם אין לך את מי לשאול, תפעילי את זה בVLC ותבדקי בmedia סטטיסטיקה אם יש audio

• הוסף לסימניות
ניסיתי לא עזר

אני פותחת בדפדפן ואז זה נפתח לי באוטומט הזום לא בדפדפן
יש דרך אחרת?
בדפדפן אמור להיות לך קישור לפתיחה בדפדפן עצמו. את יכולה לשים צילומסך ואחפש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

קיבלתי הבוקר הזמנה להשתתף בזום שמסביר על הגדלת הכנסות ואיך להצליח לחסוך מבחינה כלכלית
למרבה הצער והאכזבה של המארגנת הייתי משתתפת יחידה
הזום התחיל במהלכו נפלתי אני פעם אחת וגם המרצה נפלה פעם אחת חיכיתי לה בעיקר כי ריחמתי עליה ולא היה לי נעים שזה המצב וגם כי זה היה קצת מעניין ונראה רלבנטי,
ואז היא הגיעה לחלק של פתיחת עסק הציעה כמה דוגמאות של עסקים שניתן לפתוח מהבית וכאן הגיע הקאץ'
הזום הפל להיות פרסום ושיווק ושכנוע והכל להיות סוכנת מחירות של.... נחשו לבד
קצת כעסתי עליה וחשבתי שזה חוסר הוגנות אבל היא לטענתה ציינה בתחילת הזום שזה שיווק-לי לא זכור כזה דבר....
ואז היא התחילה להסביר כמה זה רווחי ומשתלם וגם היא מרויחה מכל אחת שמתגייסת וכו' שאלתי אותה אם זה הולך להיות המצב עכשיו היא ענתה שכן ואם לא מתאים לי אז אין עניין להמשיך...
התלבטתי אם מצד הכבוד שלי ושלה להמשיך או לרדת מצד האמת שזה לא מעניין אותי בכלל ובסוף כתבתי תודה רבה ובהצלחה
היא היתה נראית מאוכזבת ואני שואלת האם פעלתי כשורה?
אציין שהיה מושקע והיא היתה נחמדה למדי

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה