כללי אני לומדת בפרוג

• הוסף לסימניות
אודה מאד לכל מי שיגיב עניינית

אבקש חוות דעתכם :
א. על הלוגו החדש שלי (לספרי מתמטיקה שחיברתי)
ב. על אתר שאני מתחילה לבנות במסגרת הקורס

• הוסף לסימניות
קודם כל - אם את לומדת בפרוג זו כבר התחלה טובה ומקצועית :)
לגבי העבודות - אכן ניכרת גישה נכונה ובריאה לעבודה. אין עומס הדברים עומדים במקומם (במיוחד בדף האינטרנט שבנית) המשחק עם העיגולים בקצה העליון של הדף מוצלח (חשבוניות של פעם?) התאמת הצבעים מושלמת.
לגבי הלוגו - קשה לי לקרוא לזה ממש "לוגו", זה יותר עיצוב גרפי תלת מימדי ולא לוגו. אבל הביצוע שלו מקצועי ויפה. העיגול והכיתוב שעליו מצוינים, זוית המשקפים והעיניים טובה, ורעיון המשחק עם ערכים מתמטיים לבניית הגוף - יפה ומקורי.

• הוסף לסימניות
יפה!
אכן הלוגו לא מספיק לוגואי.
האתר יפה מאוד, רק את הלוגו הייתי מזיזה ימינה, מעל המילה מתמטיקה, כך הוא לא מיושר לשום מקום.

• הוסף לסימניות
האתר מדהים! עיצוב נקי, צבעים טובים, ממש מצויין.

גם לדעתי המיקום של הלוגו לא מוצלח.
ו... מתאים לו הנפשה, שירקוד או משהו

הוא מאוד חמוד ומזמין (אולי להוסיף לו חיוך? ואולי לא.... הוא ממש חמודי)
בכל אופן, הייתי יוצרת לו גם גרסה וקטורית "שטוחה" בלי התלת מימד.

והארה קטנה - הסגול כהה של הרגליים-פאי - כהה מדי. זה לא יצא טוב בדפוס.

את עוברים בגדול הייתי מגדילה, זה לא מספיק בולט

• הוסף לסימניות
ממש מוצלח!
מצטרפת להערה בקשר למיקום הלוגו...

• הוסף לסימניות
אני מאד מאד מודה לכל התגובות! מקווה ללמוד ולהשתדרג...
ומרשה לעוד להגיב ....

• הוסף לסימניות
נראה טוב,
צבעים יפים.

הייתי משנה את הפונט (בשחור) של המלל הרץ.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
העיצוב של הספרים יפייפה

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!

כמה הערות בכלופן:
הלוגו - אולי תנסי לשנות, אפי' שגם ככה הוא נחמד, וכמובן להזיז ימינה והתלת מימד, לא יודעת אם הוא מוסיף, תבדקי.
העיגולים מהממים, תעשי אנימציה של כניסה מ-0 ל-100 בגודל, זה נראה לי מחוד מאוד
אני מתלבטת אם זה יפה ככה להשאיר רקע בן, אולי תנסי עם רקע בהיר מאוד.
אני מתארת לעצמי שאת הכתב בריבועים הקטנים את חושבת לשנות, ואם לא - אז תשני דחוף.(וגם צורת הניסוחצריכה שפוץ)

אבל בכלליות ממש מיוחד! עיצוב יפה, צבעים טובים, העיצוב של החוברות יפה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה,
לגבי הפונט במלל הרץ זה חייב להיות ,לצערינו הגרפיקאיות, דווקא בכתב אריאל כי זה הכתב המומלץ והמקובל באתרים ובשפת הdreamweaver

הניסוח אכן ישתנה

וכמובן שאעשה לזה אנימציה ללוגו ולעיגולים בפלאש

• הוסף לסימניות
אני רואה ברוב האתרים אריאל הרבה יותר דק ממה שיש לך.

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים, יפה ונקי!

נכתב ע"י רותי12;354525:
תודה,
לגבי הפונט במלל הרץ זה חייב להיות ,לצערינו הגרפיקאיות, דווקא בכתב אריאל כי זה הכתב המומלץ והמקובל באתרים ובשפת הdreamweaver

הפונט הנ"ל אינו אריאל, הוא פונט משובש (מה שקורה בד"כ כשכותבים בעברית בפונט אנגלי).

• הוסף לסימניות
זה פונט arialmt

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!

משהו מוזר לי עם הזוית המאוזנת לגמרי של המשקפיים ביחס לבסיס (האף...) שעליו הן מונחות-הגג של הפאי.תבדקי את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה