אני לומדת צילום, אשמח לחו"ד (בת 9)

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם? תאורה מחלון בלבד

קבצים מצורפים

• y11.jpg
    y11.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 25
  • y9.jpg
    y9.jpg
    KB 83 · צפיות: 11
  • y10.jpg
    y10.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
צילום ביתי משובח, אבל התאורה כמו שאמרת, מחלון בלבד.

• הוסף לסימניות
השניה והשלישית יותר טובות בסט
הראשונה גם הצד שמואר מהחלון קצת חשוך ונראה שחסר חדות
להבא תסובבי את הילדה יותר לכיוון החלון ש-2 העיניים יקבלו תאורה ולא רק חצי פנים יהיו מוארת, אפשר להוסיף רפלקטור לפתוח צללים

• הוסף לסימניות
תודה לעונות. אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
תמונות טובות בתור התחלה. מה שלי קצת הפריע שזה צולם בזווית רחבה מקרוב, וזה יוצר עיוות קל בתמונה

• הוסף לסימניות
בתור התחלה המלצה שלי לשימוש בתאורה טבעית תצאי החוצה ותצלמי
תלמדי את השטח. את השמש והצל
תבדקי תמיד שיש למצולם אור בעיניים
שהפנים מוארות ובחשיפה נכונה
והמון המון תרגול.

לצלם בתוך בית בתאורת חלון זה כבר יותר מורכב.
כי מקור האור מוגבל ובטווח מצומצם מה שמצריך העמדה מאד מאד מדויקת
או חלון מאד מאד גדול
וכן כיוון של תאורה בשעות מסוימות (כי הרי את לא יכולה להזיז את החלון)

שימי לב שהתמונות יצאו מגורענות.
וכן זה שצילמת עם כובע שמכסה את הפנים גם הוסיף עוד מקומות שקשה לאור להגיע.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הילדה מתוקה.
ואני מאמינה שה ISO גבוהה ולכן התמונה מגורענת.
בסה"כ מצטרפת לנ"ל

• הוסף לסימניות
לא ממולץ כובע!
זה מאתגר הרבה יותר את התמונות, בפרט מצחיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה