אני מזועזעת !!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עכשיו שאני מאזין לזה, יש שם התיחסות קצת יותר ממרומזת לענין התוכנית הנ"ל. בדקה 45

• הוסף לסימניות
לי יש קושיות יותר גדולות על שולי רנד. והייתי שמח לקבל הסבר ממישהו שמכיר אותו.
למה הוא מוציא קליפ עם אשה לא צנועה, ולמה הוא מככב בתפקיד ראשי בטלויזיה בסדרת שנאה אנטישמית (בתפקיד אדמו"ר מושחת או משהו דומה, לא ראיתי) ואאל"ט גם הסרט שהוא הוציא עכשיו הוא ביקורת על הממסד החרדי ורבניו. ולמה הוא פועל להשניא את החרדים על החילונים.
תקלה.

הוא מתייחס לזה בתוכנית:
עכשיו שאני מאזין לזה, יש שם התיחסות קצת יותר ממרומזת לענין התוכנית הנ"ל. בדקה 45

• הוסף לסימניות
כבר בצאת האלבום, כתבתי כאן מיד שתיזהרו מהשיר 'אדי'. שיק עצמתי מאוד עבור מסר ספציפי ולקהל ספציפי.

אצלי באופן אישי הכנתי פלייליסט של כל האלבום בלי השיר אדי..

לדעתי היה צריך להוציא אותו כסינגל בפני עצמו (ואז יכל להכניס את 'לא תדעי כמה' לדיסק. )

• הוסף לסימניות
סקרנתם אותי
למי יש את המלל של השיר?

• הוסף לסימניות
מזעזע.

לאמנות יש הרבה פנים וצדדים ובלי לשמוע את השיר אני בטוח ששולי הכניס בו חלק מנשמתו, אבל, לאמן חרדי ששיודע ששיריו נשמעים בציבור החרדי (גם אם לא לכתחילה) ובמיוחד הדור הצעיר, חייב להיות גבול גם לאמנות.

ברגע שפורצים את הגבול הזה נותר קו דק במיוחד שמפריד בין הנושאים הקשים המדוברים פה לבין נושאים שאין להעלותם כלל.

אני בטוח שכוונתו היתה לטובה ומקווה שלא תצא רעה תחת ידו.

• הוסף לסימניות
זעזוע זו מילה עדינה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש עוד כמה, שלא שמת לב. "הילד המשיח" - רומז לתיאור מ"מגילת סתרים"...
צודק. גם בשיר אבא שלום כל משפט כמעט הוא רפרנס לאיזה שיחה או מעשיה של רבינו (רודף אחר הבהמות, האם הסתכלת אל השמים, אחד היה אברהם ועוד)

• הוסף לסימניות
למעשה הוא חי את חייו כמו שהוא חי אותם, מכיון שהוא לא מסוגל לעצור את עצמו מלהגיד את שבדעתו, מפני שדעתו של השני לא סובלת אותם.

להזדעזע משיר כמו אדי, כי אנחנו לא מסוגלים לשמוע אותו, לא מחייבת אותו בכלל.

הוא לא פנה אלינו ולא כוון לכאן.
אנחנו בחרנו לשמוע בצמא את שיריו.

אה ושיר כזה לא יכול להרוס נפש של בחור, בדיוק כמו שסיפור על קין שהרג את הבל לא הורס נפש של בחור.

חבל על הזעזוע...

• הוסף לסימניות
הוא רוצה את השיר שלו כמו שחברים שלו רוצים...
ולמה הוא לו??? ככה הוא שואל!
וודאי שאינו היה מסתפק בשיר של אדי אם זה היה נטייה להתפרקות...
הוא יגדל תלמיד חכם!
תמיד יש דברים מעניינים....
לא בעד! לא נגד! לא מתערב!
מנסה לעזור!!!;)

• חחח
Reactions: F.M
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהנושא מיצה את עצמו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה