צילום אמנותי אני מחפשת את התמונות הטובות ביותר לתינוקת שלי בת השנה. מי יודעת להוציא כזה דבר מתחת ידיה?

• הוסף לסימניות
היי שבוע טוב,
אני רוצה להשקיע בסט הכי מטורף שאפשר לתינוקת הכובשת שלי.
אני מאוד פרפקציוניסטית בעניין הזה ולכן מחפשת צלמת שמוציאה תמונות חדות, עם טוויסט מיוחד, עריכה נדירה ונקיה, בקיצור, משהו מושלם...
על מי אתן ממליצות?
מאוד יעזור לי לשמוע.
תודה רבה ורק הצלחה תמיד!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאוד תלוי איזה סגנון את אוהבת ומחפשת.
תסתכלי בעבודות של הצלמות שכאן - יש כאן הרבה תותחיות
ותבחרי למי את מתחברת.
בהצלחה ומזל טוב! :)

• הוסף לסימניות
היי שבוע טוב,
אני רוצה להשקיע בסט הכי מטורף שאפשר לתינוקת הכובשת שלי.
אני מאוד פרפקציוניסטית בעניין הזה ולכן מחפשת צלמת שמוציאה תמונות חדות, עם טוויסט מיוחד, עריכה נדירה ונקיה, בקיצור, משהו מושלם...
על מי אתן ממליצות?
מאוד יעזור לי לשמוע.
תודה רבה ורק הצלחה תמיד!
עדיה יקרה!
לא יודעת למה אני כותבת לך, הרי לא זה מה ששאלת:)
אולי בגלל הניסוח שלך שאת רוצה הכי מושלם והכי מטורף,
אולי בגלל התינוקת בת השנה שצילמתי הבוקר-
שהיתה הכי כובשת בעולם!!!-בשביל אמא שלה
ובאמת היה לה פנים של בובה כשישבה בעגלה שלה,
אבל איך שהנחנו אותה לתמונה,
היא פרצה בצרחות על, ולא עזרו ההבטחות של אמא שלה שהיא התינוקת הכי נוחה, הכי זורמת, הכי צחוק מתגלגל בעולם! ולא עזרו סייעת העוזרים שבאו והתחלפו, למן הסבתא המסורה ועד בכלל...
והיא התמידה בעקשנותה כל הצילומים:(
עד שהצמחתי קרניים תרתי משמע:devilish:אבל גם הקרניים של פורים שחבשתי, שתמיד מצחיקות את הילדים, לא יכלו עליה
אז יש בסוף תמונות, אם דאגת:) בעיקר עם עיניים אדומות שאצטרך לעבד, או עם המוצץ שלה או היד של האבא,

מסכימה איתך, שחובה לחפש צלמת שמתאימה, שטובה, שיודעת להוציא תוצרים מדהימים!
אבל ממליצה לך בידידות, בואי לצילום בכיף, כמו לטיול, בלי ציפיות גבוהות מידי מראש ולילות ללא שינה,
יש לי לקוחות שבאים עם רף ציפויות בשמים, ואלף שיחות מראש, ומה עוד הם יקנו יביאו יעשו...
וזה לא תמיד קשור למה שיצא בפועל,
לא באתי לייאש אותך!!!
חלילה!
בד"כ בגיל הזה תינוקות זורמים וחייכנים ובס"ד יהיה בסדר,
רק תזכרי, לא משנה כמה את פרפקציוניסית, וכמה תתארגני מראש
את יכולה רק לעשות השתדלות, את והצלמת
ולשאלתך סוף סוף:)
מצטרפת מאד להמלצה על עדינה טהלר- תותחית התותחיות בבני ברק עם סטודיו מדהים ואלופה גם בחוץ,
וחוית שירות לאורך כל הדרך
בהצלחה!
ותעלי לנו אח"כ את התמונות--:)

• הוסף לסימניות
עדיה יקרה!
לא יודעת למה אני כותבת לך, הרי לא זה מה ששאלת:)
אולי בגלל הניסוח שלך שאת רוצה הכי מושלם והכי מטורף,
אולי בגלל התינוקת בת השנה שצילמתי הבוקר-
שהיתה הכי כובשת בעולם!!!-בשביל אמא שלה
ובאמת היה לה פנים של בובה כשישבה בעגלה שלה,
אבל איך שהנחנו אותה לתמונה,
היא פרצה בצרחות על, ולא עזרו ההבטחות של אמא שלה שהיא התינוקת הכי נוחה, הכי זורמת, הכי צחוק מתגלגל בעולם! ולא עזרו סייעת העוזרים שבאו והתחלפו, למן הסבתא המסורה ועד בכלל...
והיא התמידה בעקשנותה כל הצילומים:(
עד שהצמחתי קרניים תרתי משמע:devilish:אבל גם הקרניים של פורים שחבשתי, שתמיד מצחיקות את הילדים, לא יכלו עליה
אז יש בסוף תמונות, אם דאגת:) בעיקר עם עיניים אדומות שאצטרך לעבד, או עם המוצץ שלה או היד של האבא,

מסכימה איתך, שחובה לחפש צלמת שמתאימה, שטובה, שיודעת להוציא תוצרים מדהימים!
אבל ממליצה לך בידידות, בואי לצילום בכיף, כמו לטיול, בלי ציפיות גבוהות מידי מראש ולילות ללא שינה,
יש לי לקוחות שבאים עם רף ציפויות בשמים, ואלף שיחות מראש, ומה עוד הם יקנו יביאו יעשו...
וזה לא תמיד קשור למה שיצא בפועל,
לא באתי לייאש אותך!!!
חלילה!
בד"כ בגיל הזה תינוקות זורמים וחייכנים ובס"ד יהיה בסדר,
רק תזכרי, לא משנה כמה את פרפקציוניסית, וכמה תתארגני מראש
את יכולה רק לעשות השתדלות, את והצלמת
ולשאלתך סוף סוף:)
מצטרפת מאד להמלצה על עדינה טהלר- תותחית התותחיות בבני ברק עם סטודיו מדהים ואלופה גם בחוץ,
וחוית שירות לאורך כל הדרך
בהצלחה!
ותעלי לנו אח"כ את התמונות--:)
היי מירי,
לחלוטין אני איתך!
בכנות,
אני מחפשת רק טבעיות!
כמסריטת וידאו בעצמי אני אוהבת הרבה להסתכל בתמונות של צלמות/צלמים, אני אוהבת מאוד להציץ כאן בפורום אחת לכמה ימים.
אני רואה בזה אומנות אינסופית!
מנגד, אני פחות חסידה של תמונות סטודיות מתוכנתות, שאם כל היופי שיש בהן, ויש יופי,
אני עדין באופן אישי מעדיפה לתעד את היופי האמיתי של הילדה שלי, הטבעיות והמתיקות שלה.
תודה שהערת את צומת ליבי ושיתפת אותנו:)

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על @מרים שוורץ ממודיעין עילית
צלמת מוכשרת
מנגישה לכל לקוח מה שהוא בוחר
בקיצור
שווה ממש

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל ממליצה, ריגשתן ♥

מירי - התחברתי מאד למה שכתבת, הכי מהשטח והכי נכון
לפעמים אובר ציפיות יוצר לחץ מיותר שמוריד מהחוויה, במיוחד בגיל הטריקי הזה...
עדיה- אהבתי כל מילה
היופי האמיתי של הילדה שלך זו המטרה!
האיבזור- הוא אמצעי בלבד
שמאפשר לי כצלמת להוציא מהבייבית את החן, את הזיק ואת המתיקות התינוקית
חייבים לזכור את זה, למשל כשהבייבי לא זורם בטוב עם אביזר מסוים שתכננו
שווה לוותר עליו, ולא לוותר על הנינוחות והכיף של הקטנטנים האלה

בא לי לשתף אתכן בפריים אחד של תינוקת
שבעיני גונב את ההצגה
ולוקח יותר מכל הסטים המושקעים שארגנו לגברת היפה הזאת
אני יכולה שעות לבהות בקסם הזה,
שרק אלוקים יכול לייצר
1748284934913.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה