אני מחפשת לחג

• הוסף לסימניות
בשבילי לקנות בגדים אני צריכה להרחיק לי-ם או לב"ב או לק"ס
לכן אני שואלת קודם שלא אסע לחינם

אני מחפשת נעלי שבת לילד בן 5 בצבע חום.
וחולצה בצבע קרם

אשמח לשמוע על מקומות (לא משהו יקר)
תודה

• הוסף לסימניות
כמדומני שיש בפמילי שוז בבני ברק, סגנון מוקסין.
(ראיתי מישהי שקנתה לבן שלה)

• הוסף לסימניות
בי-ם יש עכשו גמ"ח נעליים 35 ש"ח באולם עטרת שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;856217:

ידוע לך של איזה חברה? כי אני ראיתי רק של פפאיה

ועוד לא מצאתי חולצה בגווני הקרם בז'
אשמח לשמוע על מקומות שיכול להיות...!

• הוסף לסימניות
חולצה בז' את יכולה למצוא בכל חנויות הגברים הקטנים כמו מילאנו בויז וכד'.
יש לOHAH חנות בבני ברק,(רח' ירושלים) אני מאמינה ששם תמצאי.....

• הוסף לסימניות
קניתי בדיוק לבן שלי מוקסינים חומים חמודים נורא בירושלים
של פאפיה
אם את רוצה, מחר אני יוצאת לאזור כנפי נשרים(להחליף זוג אחר שקניתי שם) ואוכל להסתכל אם יש חולצה בז/ באזור....
אם את רוצה עדכני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;857289:
קניתי בדיוק לבן שלי מוקסינים חומים חמודים נורא בירושלים
של פאפיה
אם את רוצה, מחר אני יוצאת לאזור כנפי נשרים(להחליף זוג אחר שקניתי שם) ואוכל להסתכל אם יש חולצה בז/ באזור....
אם את רוצה עדכני...

כמה הם עלו לך?

ולכנפי נשרים יהיה לי קשה להגיע, בכל אופן תודה!

• הוסף לסימניות
ראיתי חולצה קרם יפהפיה במותגים וילדים בבני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;857312:
ראיתי חולצה קרם יפהפיה במותגים וילדים בבני ברק

איפה זה בערך?

• הוסף לסימניות
חולצת צווארון? יש בקידישיק נראה לי, אם את מחפשת בזול- יש לך בחנות "פמיקס" בתחילת גאולה, יש שם המון צבעים ודוגמאות, כמעט בטוחה שגם קרם, נראה לי שגם בזאר שטראוס מחזיקים כאלה חולצות. אלה חנויות במחירים שפויים (לדעתי לפחות), עשיתי על זה דוקטורט לפני כמה שבועות (עייני אשכול קודם, אומנם בצבע אחר),
אם תסתובבי בגאולה אני מאמינה שתמצאי בס"ד בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
לגבי נעלי שבת- אם גם את זה את מעדיפה לא יקר, יש לך ברחוב הישיבה נראה לי חנות של "מרטי", יש להם המון דוגמאות יפות לבנים, חלק ב-50 ש"ח, וגם ביותר אבל בכל מקרה מחירים טובים. לנעלי שבת לא הייתי משקיעה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;856217:

את לא יודעת איזו עזרה זה היה עבורי, אחרי חיפוש קצר ברח' ר' עקיבה נזכרתי בעצה שלך ופניתי ישירות לשם! (ומצאתי ב"ה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה