דרוש מידע אני מחפשת מידע על תוכנית "אחוזה" שעל ידי בית המורה-שרנסקי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על הלימודים ב"אחוזה" -תנאי הקבלה [כל מי שרוצה מתקבלת או שיש סינון?]
מה מבחינת סגנון הבנות ,
והאם המסגרת של "אחוזה" זה רק קודש והמקצוע דרך בית המורה או שהקבוצה במקצוע זו גם הקבוצה מ"אחוזה"?
אשמח לשמוע ממישהי שלמדה דרך שם תכנות מה הרמה, איך ההווי וכן אשמח לסילבוס...
אני אשמח לקבל כמה שיותר פרטים על המקום...
תודה רבה!!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על הלימודים ב"אחוזה" -תנאי הקבלה [כל מי שרוצה מתקבלת או שיש סינון?]
מה מבחינת סגנון הבנות ,
והאם המסגרת של "אחוזה" זה רק קודש והמקצוע דרך בית המורה או שהקבוצה במקצוע זו גם הקבוצה מ"אחוזה"?
אשמח לשמוע ממישהי שלמדה דרך שם תכנות מה הרמה, איך ההווי וכן אשמח לסילבוס...
אני אשמח לקבל כמה שיותר פרטים על המקום...
תודה רבה!!!!!
אני בררתי
והבנתי שבכיתה החסידית מאד מסננים
אבל בכיתה הכללית יש בנות ממש פתוחות
את המקצוע לומדות הבנות מאחוזה מ-2 הכיתות ביחד
ואת הקודש כל כיתה בנפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה