• הוסף לסימניות
שלום אני מחפשת דחוף נהגת + רכב לליווי כלה מירושלים לב"ב (קצת צילומים בדרך)
ליום ראשון הקרוב י"ד חשוון.
לכלה אין אמצעים כספיים אך תוכל לשלם סכום סמלי.

• הוסף לסימניות
היי,
אני מחפשת נהגת + רכב לליווי כלה ממודיעין עילית לב"ב (עם צילומים בדרך)
ליום שלישי י"ד אלול.
לכלה אין אמצעים כספיים

• הוסף לסימניות
יש אחת שמסיעה כלות חינם.
מי שרוצה פרטים- בפרטי, לא יודעת אם היא רוצה שהמספר שלה יפורסם פה

• הוסף לסימניות
פורסם פעם בקטיפה. מישהי שמסיעה חינם, לשם חסד.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו בחתונה צלמת לצד של הבת כולל לצילומי חוץ והיא הסכימה שנסע איתה מהבית שלי למקום צילומים ומשם לאולם בתוספת תשלום קטנה

• הוסף לסימניות
היי זה עדיין רלוונטי הנהגת מלווה
אותי היא הסיעה בתור כלה, ביחד עם עוד שתי חברות... (אם זה אותה אחת, היה איתה ראיון בקטיפה) זה כבר היה לפני שנתיים, יכולה לברר לך את המספר שלה

• הוסף לסימניות
אני יכולה להביא לך את המספר שלה, תבדקי. רק לא יודעת אם אפשר לעלות לפה
תוכלי לשלוח לי במייל
אני יכולה להביא לך את המספר שלה, תבדקי. רק לא יודעת אם אפשר לעלות לפה
תוכלי לשלוח לי במייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה