דרוש מידע אני מחפש רעיון איך להרוויח מלא כסף!!!

• פותח הנושא Deleted member 78874
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא יודע מה הפתרון
אבל השארת הודעות בפרוג זו בוודאי לא הדרך...

• הוסף לסימניות
כסף גדל על העצים זה רק בגן עדן
אתה צריך שתי דברים:
א: לעבוד קשה (ועוד שכל ההתחלות קשות )
ב: להאמין בעצמך לא לפחד לעשות צעדים

לדוגמא:אם יש לך ידע בתיקונים תשקיע חד פעמי בקניית כלי עבודה בסיסים ותפרסם בשכונה -אל תפחד ,
אין בזה סיכון להפסדים
או: אם יש לך מחסן תפתח חנות "צעצועים והכל בשקל" תחכה להזדמנות של לפני החגים ואתה מתחיל בקישוטי סוכה
וכו' בהשקעה קטנה וככול שאתה מרוויח סכומים אתה יכול להתקדם למכירת משחקים יותר גדולים ומכשירי כתיבה וכו'

טיפ חובה : אתה חייב לפרסם ברצף בכל השכונה ומסביב לה ואם אין לך כסף לפרסם בלוח השכונתי ובעיתונים אז תעצב מודעה לבד ותדפיס בכמות הבניינים שיש בשכונה, ותלך בעצמך ותדביק ברחובות ובנינים

נ.ב. אל תלווה כסף ותפתח בזה עסק זה מתכונת להידרדרות מסוכנת, אא"כ יש לך הכוונה ויעוץ מגורם מקצועי

• הוסף לסימניות
קבוצות נופש לחו"ל. (בפעמים הראשונות רק השקעה, אח"כ מגיע הרווח ובגדול)

• הוסף לסימניות
מסחר אלקטרוני,
אמזון, EBAY.

• הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2021-12-29 235145.jpg
    צילום מסך 2021-12-29 235145.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 300
  • הוסף לסימניות
היה אדם שפרסם מי שרוצה לשמוע על דרך בטוחה ב100% עם הוכחות איך להיות עשיר בלי להתאמץ, שיעביר לי 10$ לחשבון.
את ההדרכה המפורטת תקבלו במייל.
מליוני בנ"א מרחבי העולם שלחו לו 10$ בצירוף כתובת המייל שלהם וציפו בדריכות לסוד שיגלה להם את הדרך אל העושר.
הגיע היום המיועד והם קבלו מייל
"תעשו כמוני"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שאין פורום בעולם שיראו כזאת הודעה ויגיבו בשוויון נפש,
שים לב כולנו מחפשים את זה,
ואני מאמין שהתכוונת קצת למעבר למה שכתב, התגובה שלי בכל אופן,
מה שכתבת בראש השרשור זה התחלה טובה....

• הוסף לסימניות
תעשה מחקר על כל התגובות כאן.....
מי יודע, אולי ייצא מזה משהו ותרוויח מלא מלא כסף.....

• הוסף לסימניות
באמת?
זה מה שאתם מציעים למישהו ללא ידע וניסיון בתחום?
אז שילמד את התחום...
גם בבורסה, בקופת גמל או נדלן אי אפשר להשקיע בלי ידע ונסיון בתחום.

(בכל אופן אם יחליט לעשות אם זה משהו, תדע לא לטוס דרכו לנופש שלך:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה