אני נרגש להציג: רב טקסט אוטומטי באינדיזיין

• פותח הנושא FE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש עוד מלא עבודה על הסקריפט אבל אני מצרף סירטון הצגה ראשוני

•⁠ ⁠⁠הסקריפט יוצר ׳ברך׳ אוטומטי
•⁠ ⁠מכניס בכל מסגרת רק את הטקסט המקסימלי האפשרי - במסגרת ובעמוד

בכוונה השהיתי בין הלחיצות כדי שתוכלו לראות את הקישורים.
בהתחלה הייתי סקפטי אבל עכשיו אני חושב שבסופו, הסקריפט יתן מענה מושלם! לרב טקסט באינדיזיין

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

Screen Recording Mar 11 2026.gif

• הוסף לסימניות
נראה מדהים!

כמה שאלות:
  1. איך מייבאים את הקבצים ומגדירים את הקישורים?
  2. עד כמה יש אפשרות שליטה ידנית למקרים מורכבים שהסקריפט מצד עצמו לא מסתדר מספיק?
  3. מה מחירו של הסקריפט?

• הוסף לסימניות
נראה מדהים!

כמה שאלות:
  1. איך מייבאים את הקבצים ומגדירים את הקישורים?
  2. עד כמה יש אפשרות שליטה ידנית למקרים מורכבים שהסקריפט מצד עצמו לא מסתדר מספיק?
  3. מה מחירו של הסקריפט?
1. מייבאים כרגיל באינדיזיין.
בעיקרון הקישורים הם על ידי סגנונות תו אבל אפשר גם על ידי קודים מוסתרים.
2. יש אפשרות שליטה ידנית מלאה.
3. אעדכן כשאתחיל למכור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה