דרוש מידע אני נרדמממת ZZZ.. מי יכול להעיר אותי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אקמול\ אטנט

אקמול מניסיון שלי
אטנט - מניסיון של בחורי ישיבות בסביבתי

אטנט יותר חזק כפי הנראה וכן הייתי ממליצה לך להרדם אפילו ל10 דקות . זה עוזר ממש
מצטרפת לאטנט.
רק לאכול קודם כי אם לא יש בחילות חבל"ז....

• הוסף לסימניות
אגמול או נורופן בודאות משפיע, וגם שינה של רבע שעה תעזור או נמנום בדרך לאירוע...
אני קבוע בליל פורים ישנה לא יותר משעה וחצי ומתפקדת למחרת בשיא שיא כל היום.
האנדרלין והלחץ מפיקים מאיתנו כוחות לא ידועים וגם מישמת את העצה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
לגבי אטנט, למותר לציין כי מדובר בתרופת מרשם.
אין לך מושג איך הגוף שלך יגיב לזה, בפרט במצב של עייפות כזאת,
זה יכול להיות לא נעים, בפרט אם הערב החשוב כולל אינטראקציה עם אנשים ולא רק מילוי מבחן או ניקיון לפסח.
בקיצור לא מומלץ.
אולי אקמול פוקוס יעזור, מכיל קפאין בכמות משמעותית ועוד כמה דברים.

• הוסף לסימניות
פשוט מאד
לסגור את המחשב
(שעתיים בדיונים??... חחחחחחחחחח....)
להתקלח
ואח"כ תהיי רעננה להחליט אם לישון או כבר לצאת לאירוע
בהצלחה
פרק תהילים לא יזיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה