אני עובדת בלחפש עבודה

• הוסף לסימניות
"אני עובדת בלחפש עבודה"

מוכר לך?

אכן, חיפוש עבודה היא ממש עבודה. ככל שתעשי זאת מקצועי יותר תצליחי יותר.

'סדנאות הכנה לעולם העבודה' מטעם 'תמך'- עמותה לקידום תעסוקת נשים חרדיות תעזורנה לך להשתלב בעולם העבודה באופן היעיל ביותר.
הסדנאות מועברות ע''י מנחות בעלות שם, עם דיפלומה באימון תעסוקתי בניהול ובמימון עמותת תמך והביטוח הלאומי.
מדובר בכ- 32 שעות אקדמאיות, הכוללות גם מפגשים פרטניים לצורך הכוונת התלמידות.

הסדנאות מתקיימות ב:
אלעד- במרכז לשלום הילד והמשפחה
בית שמש- במבנה חברת נטסורס
ירושלים- מינהל שמואל הנביא

*מתאים מאד גם לבעלת עסק, המתקשה בהשגת קליינטורה.

מספר המקומות מאד מוגבל.

קבצים מצורפים

• תמך סדנא למציאת עבודה-01 (3).jpg
    1.9 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הייתי בקורס כזה ואכן מדהים אבל לצערי אני עדיין בבית...

• הוסף לסימניות
אני הייתי בכזה קורס מטעם עיריית בני-ברק, אמנם אני לומד גרפיקה אבל לפחות בינתיים מצאתי עבודה אחרת והרבה בזכות הקורס....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בקורס הזה והיה מדהים מומלץ בחום (וגם עדיין בבית :confused:)
כנראה שבכל זאת צריך סיעתא דשמיא......

• הוסף לסימניות
אני הייתי בתהליך די ארוך של חיפוש עבודה, ועבורי היה זה תהליך מעצים, על אף שהיה רווי כשלונות ככל תהליך של חיפוש עבודה.

מה שעזר לי להפיק את המרב מהתהליך, וגם להצליח בסופו של דבר למצוא עבודה (אפילו יותר מאחת...) היה אימון אישי שעברתי.

באמצעות האימון ידעתי מה אני מחפש, מה עוצר אותי מלעשות פעולות שיכולות לסייע לי למצוא עבודה, וגם קיבלתי כלים להתנהלות נכונה בראיונות ובהמשך גם בעבודה עצמה.

אני כותב את זה, כיון שעבורי היה זה גם סוג של עבודת המידות- לעשות מה שאני צריך לעשות גם כשזה כולל יציאה מ'אזור הנוחות' הרגיל שלי, ולעשות דברים שלא הייתי רגיל אליהם. אני חושב שזה המפתח להצלחה- בצירוף לידיעה שרק הקב"ה יודע מה טוב עבורי, ולהתפלל שיתן לי את המתאים ביותר עבורי.

אני ממליץ לכל הנשארים בבית לנסות לקחת אימון אישי, מתוך מוכנות לפרוץ קדימה בכל הכח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה