עזרה אני פשוט בהלם- נפגם לי קובץ וורד שאני חייבתו אותו דחוףף

• הוסף לסימניות
כל ההתארגנות שלי לארוע שיהיה עוד יומיים... --- הכל שם...
מה עושים? איפה מוצאים את הממיר הזה שכתוב כאן???
ניסיתי לפתוח דרך כתבן וקיבלתי דף מלא בגי'בריש
אנא הושיעו!!!
1692909257189.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
זה עזר להרבה אנשים (לפי התגובות) -שווה לנסות:

אם לא נפתח לך- אלו ההוראות בעברית:
לפתח את וורד
קובץ
אפשרויות
מרכז יחסי אמון
---> הגדרות מרכז יחסי אימון
בכרטיסיה תצוגה מוגנת- להוריד את שלושת ה-V
לאחר מכן בכרטיסיה מיקומים מהימינים
לבחור כונן----> ללחוץ על הכפתור שינוי----> לסמן V על המילים: גם תיקיות משנה של מיקום זה.......(כך לעשות גם לשאר הכוננים)
לסגור את וורד ולפתוח מחדש.

מקווה שיעזור לך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה עזר להרבה אנשים (לפי התגובות) -שווה לנסות:

אם לא נפתח לך- אלו ההוראות בעברית:
לפתח את וורד
קובץ
אפשרויות
מרכז יחסי אמון
---> הגדרות מרכז יחסי אימון
בכרטיסיה תצוגה מוגנת- להוריד את שלושת ה-V
לאחר מכן בכרטיסיה מיקומים מהימינים
לבחור כונן----> ללחוץ על הכפתור שינוי----> לסמן V על המילים: גם תיקיות משנה של מיקום זה.......(כך לעשות גם לשאר הכוננים)
לסגור את וורד ולפתוח מחדש.

מקווה שיעזור לך
בהצלחה!
תודה!!
השקעת!
ועוד באיזו שעה!!
אבל זה לא עזררר:(:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה