עזרה אני צריך את זה עד חנוכה מאוחר לי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לחברי הפורום
אני צריך את עזרתכם

מה אני עושה במרקה הזה:
יש לי ישיבת בין הזמנים ובחנוכה שעבר יצאתי בפרויקט כתיבת חידו"ת שנקרא "כתבו לכם"
ותחנתי להוציא אות בעזרת השם בחנוכה הזה אך משני סיבות מתעקבת יצאתו לאור

א. בגלל חוסר בתקציב
ב. שלא כל החומר מוכן לפני עימוד. והגה. ויש חבורת שעדיין לא הוקלדו(עיקוב זה נוצר היות ואני בחור ישיבה ולא היה לי מספיק זמן לשב על זה)

• הוסף לסימניות
אני מכיר עוד כמה עם אותה הבעיה.
חוסר תקציב, חוסר הקלדה, וחוסר חומר...

• הוסף לסימניות
לגייס המון כסף, לשלוח את החומר מהר להקלדה ועריכה טובה, ולדפוס מהיר. ולהתפלל שתספיק.
בלי תקציב גדול, צר לי לייאש...

• הוסף לסימניות
תלוי כמה חומר, תלוי באיזה רמת עריכה ועימוד, תלוי באיזה רמת הדפסה.

• הוסף לסימניות
מה שרוב ישיבות.ישיבות בין הזמנים. חיידרים. עושים (קלאסי)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
לחברי הפורום
אני צריך את עזרתכם

מה אני עושה במרקה הזה:
יש לי ישיבת בין הזמנים ובחנוכה שעבר יצאתי בפרויקט כתיבת חידו"ת שנקרא "כתבו לכם"
ותחנתי להוציא אות בעזרת השם בחנוכה הזה אך משני סיבות מתעקבת יצאתו לאור

א. בגלל חוסר בתקציב
ב. שלא כל החומר מוכן לפני עימוד. והגה. ויש חבורת שעדיין לא הוקלדו(עיקוב זה נוצר היות ואני בחור ישיבה ולא היה לי מספיק זמן לשב על זה)
ציינת כאן שני בעיות שמתנגשות אחת עם השנייה.
כמעט כל בעיה של לחץ בזמן אפשר לפתור עם תקציב, הרי לו יצויר שיש לך תקציב בלתי מוגבל היה אפשר לסיים את זה תוך יום (לשכור קלדנים + מגיהים + מעמדים + הדפסה). ברגע שיש לך בעיה של תקציב אז הדבר הראשון שנפגע זה ציר הזמן.
לחילופין לו יצויר שהיה לך זמן בלתי מוגבל יכולת להוציא את זה לאור בתקציב קטן יחסית או להתבסס על תרומות קטנות שאפשר לגייס לאט ובסבלנות. אבל ברגע שהזמן שלך מוגבל דבר ראשון שצריך זה להרים את התקציב.

בקיצור, בשביל לפתור את הבעיה באופן טבעי תצטרך להחליט על איזה מהצדדים שחשוב לך יותר כי ביחד זה לא כל כך הולך.

מה שבכל זאת, מכיון שמדובר בדברי תורה יש לזה כמה יתרונות שיכולים לעזור לך להתגבר על הבעיה, קודם כל תוכל לפנות ללב של אנשים שזה מדבר עליהם ולהציע לתרום להדפסה לאחר שתסביר להם את הבעיה והפתרון אבל זה ידרוש ממך הרבה עבודה, מנגד תוכל לחפש מתנדבים בעלי ידע שיעזרו לך להקליד ולעמד (תוכל לפצל את העבודה להרבה אנשים שכל אחד יעשה קצת, אבל זה ידרוש ממך לנהל את כל הפרוייקט המורכב).
ומעל הכל בגלל שזה חידושי תורה יש לזה בייעתא דשמיא ואני מאמין שאם תתאמץ תצליח מעל לגדר הטבע.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ציינת כאן שני בעיות שמתנגשות אחת עם השנייה.
כמעט כל בעיה של לחץ בזמן אפשר לפתור עם תקציב, הרי לו יצויר שיש לך תקציב בלתי מוגבל היה אפשר לסיים את זה תוך יום (לשכור קלדנים + מגיהים + מעמדים + הדפסה). ברגע שיש לך בעיה של תקציב אז הדבר הראשון שנפגע זה ציר הזמן.
לחילופין לו יצויר שהיה לך זמן בלתי מוגבל יכולת להוציא את זה לאור בתקציב קטן יחסית או להתבסס על תרומות קטנות שאפשר לגייס לאט ובסבלנות. אבל ברגע שהזמן שלך מוגבל דבר ראשון שצריך זה להרים את התקציב.

בקיצור, בשביל לפתור את הבעיה באופן טבעי תצטרך להחליט על איזה מהצדדים שחשוב לך יותר כי ביחד זה לא כל כך הולך.

מה שבכל זאת, מכיון שמדובר בדברי תורה יש לזה כמה יתרונות שיכולים לעזור לך להתגבר על הבעיה, קודם כל תוכל לפנות ללב של אנשים שזה מדבר עליהם ולהציע לתרום להדפסה לאחר שתסביר להם את הבעיה והפתרון אבל זה ידרוש ממך הרבה עבודה, מנגד תוכל לחפש מתנדבים בעלי ידע שיעזרו לך להקליד ולעמד (תוכל לפצל את העבודה להרבה אנשים שכל אחד יעשה קצת, אבל זה ידרוש ממך לנהל את כל הפרוייקט המורכב).
ומעל הכל בגלל שזה חידושי תורה יש לזה בייעתא דשמיא ואני מאמין שאם תתאמץ תצליח מעל לגדר הטבע.
בהצלחה.
חיזקת אותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה