אני צריך דגימה/ הקלטה של רעמים

• הוסף לסימניות
אולי תוכל לשלוח גם למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאד אם אפשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני צריך שוב, אם יש למישהו דגימה איכותית וברורה אשמח לקבל. תודה

• הוסף לסימניות
אם אתה צריך עוד דגימות כאלו בעתיד אני ממליץ בחום שתפנה לבחור בשם אלעד טרי, יש לו אולפן הקלטות בראשון לציון והוא ממש מעולה בכל מה שקשור לעריכה מוזיקלית ותוכנות סאונד. הוא בעל תשובה ובחור מאוד נחמד, בלי קשר לזה שהוא גם מפיק מוזיקלי מצויין ויש לו אולפן הקלטות ברמה מאוד גבוהה.. מומלץ לבדוק את האתר שלו - הפקה מוזיקלית, ולפנות אליו בכייף בכל דבר.. אני פניתי אליו לעזרה והוא היה ממש חביב למרות שהוא לא מכיר אותי רק שמעתי המלצות עליו אז החלטתי לפנות.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בשביל דגימות מהסוג הזה לא צריך אולפן.. מסתובב ברשת מליוני כאלה

בבקשה--

קבצים מצורפים

• אפקטים -סערה רוח גשם.mp3
    KB 1,023.5 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
הנה כמה

קבצים מצורפים

• 193170__netaj__thunder.mp3
    KB 98.1 · צפיות: 46
  • 237729__flathill__rain-and-thunder-4.mp3
    KB 514.9 · צפיות: 43
  • 101934__juskiddink__dry-thunder2.mp3
    KB 405.3 · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה