אני צריך מידע על בניית אתר

• הוסף לסימניות
מאגר כתובות מייל.
עם הפונקציות האלה:
1. מאגר של כתובות מייל, דרושה אבטחה שלא תהיה גישה למאגר, ניתן רק לעשות בו חיפושים של כמה שמות בודדים.
2. פרסום כתובת אימייל למאגר תיעשה אך ורק עם אישור מכתובת המייל עצמה.
3. הגנה שרובוטים לא יוכלו לעשות חיפושים במאגר.
4. אפשרות למי שאין לו גישה לאתרים לחפש דרך התכתבות במייל, ישלח שם ויקבל כתובת. שייך ? או לחילופין דרך הטלפון.

יש על זה דיון שלם בפרוג כדאי להציץ
https://www.prog.co.il/threads/מאגר-כתובות-מייל.371575/

הכוונה להרויח מכזה אתר על ידי פרסומות. אין לי כרגע משקיע, אבל אני רוצה לבדוק עלויות. מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• הוסף לסימניות
יכול להיות רעיון מעולה, השאלה כמה הוא חוקי.
קח בחשבון שיש כמה תקנות אבטחה מהזמן האחרון שיקשו עליך את העבודה.
לגבי עלויות, לכאורה מדובר לא בנושא מורכב, מבחינת פיתוח שרת.
אתה חייב איש אבטחה רציני, כי זה נושא מסוכן, ואתה עלול להיתבע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה קצת סותר, לא?
האתר מיועד בעיקרו לגולשים באתרים.
סעיף 4 זה תוספת גם עבור מי שאין לו גישה.
אתה צודק, שזה אולי לא פונקציה רווחית ולא כדאי כ"כ להשקיע בה.
יש בזה היבט רווחי בשביל פרסום האתר בין ההמון החרדי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות רעיון מעולה, השאלה כמה הוא חוקי.
קח בחשבון שיש כמה תקנות אבטחה מהזמן האחרון שיקשו עליך את העבודה.
לגבי עלויות, לכאורה מדובר לא בנושא מורכב, מבחינת פיתוח שרת.
אתה חייב איש אבטחה רציני, כי זה נושא מסוכן, ואתה עלול להיתבע.
גם אם כל אחד רושם את עצמו למאגר. ובוא נניח תיידע אותו שהאקרים יוכלו לפרוץ למאגר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה