כללי אני צריך עזרה בעריכת וידיאו בפריימיר

• הוסף לסימניות
אני רוצה לערוך סרטון בפריימיר סרטונים של שהוסרטו בפלאפון לאורך
יש מישהו שיכול לשלוח לי קובץ על איזה קובץ נכון לעבוד או על איזה קובץ לסגור את זה ?

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא על איזה קובץ לעבוד?
לסגור ככלל על פורמט h.264

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה והעזרה
אני רוצה שישאר סרטון לאורך של פלאפון ושלא יהפוך לקובץ לרוחב.
אתה מבין ?

• הוסף לסימניות
צריך למשוך את הסרטון לאייקון של הסקווינס ככה הוא יוצר לך פרוייקט עם הגודל וההגדרות של הסרטון
NewSequence.png

• הוסף לסימניות
התמונה חסומה בנטפרי

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה, וזה עדיין לא מסתדר לי.
אני רוצה להוציא אותו כמו סרטון לסמארטפון לאורך
והוא עדיין יוצא לרוחב.
אם יש מצב שתעשה לי סרטון הדרכה קצר
יעזור מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
הסרטון המקורי הוא לאורך? כי בגרירה אמור להיווצר לך קובץ בדיוק בהגדרות של הסרטון המקורי

• הוסף לסימניות
כן הסרטון המקורי הוא לאורך. ועדיין יוצא עם רקע שחור בצד.

• הוסף לסימניות
הסתדרת?
אתה יודע איזה גרסת פרימייר יש לך? כי זה ממש לא אמור להיות ככה

• הוסף לסימניות
כיום אני לא מתעסקת כבר כ"כ בפרימייר מפאת חוסר זמן

• הוסף לסימניות
ניתן לסגור את הסיקוונס הקיים
ואז נוצר חלל ריק במקומו
לקחת מחלון הפרוז'קט את אחד הסרטונים שאתה רוצה להכניס
ולגרור אותו לחלל שנוצר מהסיקוונס
ואז נוצר לך סיקוונס בדיוק בגודל של הסרטון,
אם צריך אני יעשה צילם מסך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה