אני צריך GPSואין לי סמארטפון...

• הוסף לסימניות
יש המלצות מיוחדות?

תודה! :)

• הוסף לסימניות
יש גמ"חים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תראה, האמת היא שיש כאן בעיה לא פשוטה, גם בהנחה שאתה קונה היום מכשיר חדש של GPS , תוך זמן קצר הוא יהיה לא מעודכן, ועדכון - יעלה כסף - ויחסית לא מעט, מה גם שהמכשירים האלו די הולכים להיעלם מהשוק.

אני היית מציע לך לקנות סמארטפון ללא סים, לשים עליו תוכנת IGO וכך לפחות תוכל לעדכן אותה בעצמך, השאר פשוט לא משתלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2100492:
תראה, האמת היא שיש כאן בעיה לא פשוטה, גם בהנחה שאתה קונה היום מכשיר חדש של GPS , תוך זמן קצר הוא יהיה לא מעודכן, ועדכון - יעלה כסף - ויחסית לא מעט, מה גם שהמכשירים האלו די הולכים להיעלם מהשוק.

אני היית מציע לך לקנות סמארטפון ללא סים, לשים עליו תוכנת IGO וכך לפחות תוכל לעדכן אותה בעצמך, השאר פשוט לא משתלם.
ואיך מעדכנים בלי סים?

• הוסף לסימניות
המלצה שלי: לקנות GPS יד שניה או מה שיש הכי זול בשוק.
אין כאן יותר מדי תחכומים וכל אחד נותן אופציות רגילות יחסית.
אני משתמשת באחד שיש כמה כבישים חדשים שהוא לא מעודכן בהם.
אבל יודעת מראש שהכביש הזה עבר שינויים ולוקחת בחשבון.

• הוסף לסימניות
זה קצת מצריך חפירות באתרי אינטרנט שמיועדים לזה, אבל בסופו של דבר אתה מוצא.

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא כזה: לא שווה לקנות יד שניה, כי כולם מוכרים בים 100 ל200 ועדכון בחברה עולה בערך 200.
במבשר יש מי שמוכר חדש ומעודכן ב350 כך שכל הכבישים עד היום יהיו מעודכנים, זה נראה לי מספיק.

• הוסף לסימניות
קנינו חדש ומעודכן ברפאלי ב400 ש"ח

• הוסף לסימניות
תקנה בחנות עם IGO יש לו תוכנה לעדכון המפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה