כללי אני צריכה את הלוגו של לבנטה

• הוסף לסימניות
לא קישורים כי אני חסומה,
תודה

• הוסף לסימניות
באמת, אין לאף אחד את הלוגו של גרבי לבנטה? מאוד דחוף לי. בבקשה

• הוסף לסימניות
איך כותבים באנגלית? למה לבנטה זה קבוצת כדורגל בספרד...

• הוסף לסימניות
מצו"ב דוגמא

תודה

קבצים מצורפים

• 182957.png
    KB 250.7 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
לא יאמן... גם קבוצת הכדורגל כותבים LEVANTE...
סורי. למה שלא תכניסי לאילוס ותיצרי שכבת וקטור עם הציפורן? (אני על מחשב בלי אדובי)

• הוסף לסימניות
בבקשה -

• הוסף לסימניות
התמונה השנייה זה PNG עם הלוגו בלבן על רקע שקוף.

• הוסף לסימניות
אבישג מצאת ברשת? כי חיפשתי לה המון.

• הוסף לסימניות
בגוגל...

• הוסף לסימניות
חיפשתי - levante logo

• הוסף לסימניות
ליוכיש,
שימי לב שאם היית כותבת כבר בהודעה הראשונה על מה בדיוק מדובר ומצרפת את התמונה שיש לך, היית מקבלת את התמונה קודם.
כדאי לפרט כמה שאפשר, כי לא תמיד יש למי שמחפש מספיק זמן לחפש ולברר במה מדובר.
אבישג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avishag;1918434:
חיפשתי - levante logo
גמני... ויצא לי לוגו של כדורגל ספרדי...טוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על העזרה, לא חשבתי שיש עוד משהו עם השם הזה.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לוגו של לבנטה.
מישהי יכולה לחפש לי בגוגל? חסום לי.
הלוגו הבא, עדכני?
upload_2019-1-10_17-16-42.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה