אני צריכה חומרים / קליפים שמבטאים טיול

• הוסף לסימניות
כמו רכבת / מסלול / מסלול פתוח לשים בפנים דברים או כל דבר דומה. האוירה בסרט צריכה להיות ילדותית.

תודה רבה רבה לכל המקדישים מזמנם.

• הוסף לסימניות
???
אני צריכה דחוף אם יש למשהו.

• הוסף לסימניות
אם יש למשהו גם קליפים על אותיות רצות וכדו'....

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשלוח לי אפילי בגוגל דרייב או בג'מבו . אודה לכל המסייעים לי.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

היה לי מאגר שלם והכונן הלך יחד עם הגיבוי.

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה וידיאו ותמונות מטיול ארוך שטיילתי. אין לי רכבת אבל אולי דברים אחרים?
מה נראה לך שעוד יכול לבוא בחשבון?
תמונה של רכבת זה טוב?

• הוסף לסימניות
אני צריכה למצגת עבור חומר די ילדותי וציורי: "טיול לעולם האותיות והמספרים". מן רכבת צבעונית מצוירת שזזה. תולעת שהולכת לרוחב הפריים, בית ציורי שפותח דלת ועוד כאלה דברים בעיקר מצוירים וצבעוניים כאלה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאוכל לעזור:(
יש לי חומר יותר ריאליסטי.

• הוסף לסימניות
עדדין רלוונטי? יש לי רכבת חמודה.

• הוסף לסימניות
ביום העיון RENDER תשמעי על פתרון נהדר לחפוש חומרי גלם,
וגם לכל הנדיבות - יש סכוי להרוויח ולהתפרנס מכך (הכנסה פסיבית, שמעת על זה? אם לא - הרבה פרטים בכנס)

מומלץ להגיע...
אבל לפני כן להרשם 03-6344440
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(כל המקצועיות כבר נרשמו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה