כללי אני צריכה לייצא לדפוס משהו בשני צבעים

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המספרים של הפנטונים, אבל אני לא יודעת איזה פנטון לבחור.
באילוסטרייטור, איזה בוחרים?
pantone solid coated
panton solid uncoated
מה בעצם ההבדל?
זה משנה מבחינת בית הדפוס?
איך מגישים את זה? כ PDF רגיל שיש בו שני צבעים או כל צבע בנפרד כמוב גלופות?

• הוסף לסימניות
מנסיוני בבית דפוס -
pantone solid coated זה להדפסה על כרומו
panton solid uncoated להדפסה על נייר נטול עץ

• הוסף לסימניות
אני מניחה שהדפסה על שקיות זה C כן?

• הוסף לסימניות
וואי :)
זה אני לא יודעת אבל גם לי נראה שC.

אגב איפה את מדפיסה על שקיות?
אני בדיוק מחפשת איפה...

• הוסף לסימניות
הדפסה על שקיות נייר? יכול להיות COATED או לא (קואטד זה פשוט כרומו) תלוי בהזמנה.
הדפסה על שקיות ניילון זה הדפסה ברשתות בדפוס משי, משהו אחד לגמרי

דברי עם הדפוס הם הכי יעזרו לך, יותר מניחושים בפורום...
עוד משהו -
צריך לודא שהמניפה שלך תואמת למניפה של הדפוס! או אם את מסתמכת על ה"מניפה" של התוכנה - המספרים לפעמים שונים (!)

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למניפת צבעים מודפסת?
לפעמים יש לדפוס מניפה אבל ההדפסה שלהם יוצאת אחרת לגמרי.....זה תלוי אם מכיילים את המכונות כל יום,אם הטונרים תקינים וכו'..

בכל מקרה ברור שתמיד כדאי לבדוק עם הדפוס.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי, בהדפסה בשני צבעים, את מייצאת בפעמיים, פעם בשחור, ופעם במגנטה (פשוט זה הכי נח לראות את התוצאות - הצהוב מדי בהיר, והכחול מדי כהה)
והבחירה של הצבעים היא בהחלט בבית הדפוס, לא במחשב.
כמובן שהשחור צריך להיות C-100, וכל השאר - 0
והמגנטה כנ"ל.

• הוסף לסימניות
עשיתי את הקובץ עם שני צבעים, PDF פשוט ושהם ימירו שם. אם ירצו משהו אחר שיגידו לי.
אין לי מושג מי הם, הלקוחה עשתה איזה עסקה עם מישהו אחר והם מתחלקים בהוצאות, כך שהדפוס לא בקשר ישיר איתי.
מדובר בשקיות ניילון לחנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה