כללי אני צריכה לעבוד על קובץ 2.4 מ' על 1.2 מ'

• הוסף לסימניות
על איזה גודל בתכל"ס כדאי לעבוד?

• הוסף לסימניות
לי היה יותר נח (וגם לדפוס) לעבוד על אותו גודל 1 ל 1 אבל עם רזולוציה נמוכה יותר (150)
(במידה וזה עבודה בפוטושופ כמו אצלי..)

יצא מעולה בהדפסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OV graphics;1473881:
תעשי בקנה מידה. 1:10

לא בגודל כזה... זה יוצא ממש קטן (24*12 ס"מ)
אלא אם כן מדובר על 4 מטר וכו'...

• הוסף לסימניות
אם אעשה חצי בגודל על 250 רזולוציה, זה יצא מספיק חד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1473917:
אם אעשה חצי בגודל על 250 רזולוציה, זה יצא מספיק חד?

אמור לצאת מעולה!!!
כמובן תלוי באיכות ההדפסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1473899:
לא בגודל כזה... זה יוצא ממש קטן (24*12 ס"מ)
אלא אם כן מדובר על 4 מטר וכו'...

זה תלוי באיזה תוכנה.
אם זה בפ"ש- צודקת!
אבל אם זה באילוס- ממש לא משנה!

• הוסף לסימניות
סהר שלטים אמרו לי פעם לעשות רזולוציה 600 וגודל 1:10
דטה פרינט אמרו: רזולוציה 100 גודל 1:1

אולי באמת תשאלי בבית הדפוס שבו אמורים להדפיס את הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
לדעתי, אם בפוטושופ תעשי את הגודל הנדרש ובגודל תמונה תעשי צד אחד שיהיה 50 והצד השני יהיה אוטומטי. זה נראה לי הכי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה