אני צריכה משפט יפה?!?!?!?

• הוסף לסימניות
ש לי עבודה לעשות למשפחה גדולה חולצות ועליהן כתוב משפט יפה (זה לטיול משפחתי)
אני צריכה רעיונות בבקשה כמה שיותר מהר....... גם לבנים וגם לבנות
:):) תודה מראש........

• הוסף לסימניות
על ענין משפחה את יכולה לכתוב "משפחה יש רק אחת..."

• הוסף לסימניות
משפחה מאוחדת.
אולי לבקש חסות ממאוחדת?
או לעשות להם את הלוגו של מאוחדת?

• הוסף לסימניות
לא בוחרים משפחה,
בוחרים להיות משפחה!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי משהו דומה וזה היה בתקופת הבחירות לכנסת, (אבל גם עכשיו זה יכול להתאים לפני בחירות לרשויות).
זה היה יותר קטע משפחתי עם פירגון להורים, עשיתי רשימת מפלגה של ראשי התיבות של השמות שלהם, וחיברתי כל מיני סלוגנים בשבחם.
לדוגמא:

מנהיגים חזקים למשפחה חזקה.
מובילים בחינוך.
מובילים בחיוך.
מי שמצביע משפיע.
בוחרים במנצחים.

אפשר להרחיב על הנושא הזה כיד הדמיון הרחב, להדפיס על מדבקות, על חולצות, פשקוילים וכו'.

קבצים מצורפים

• Picture.jpg
    KB 257.9 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
מסקרן.. מה עשית בסוף..??
נשמח לשמוע ולחייך..

• הוסף לסימניות
כנראה כבר לא רלוונטי, אבל ראיתי פעם משהו נחמד: שבט רוטנברג - בגדדול. סמליל באמצע
ומתחת - שכונה, עיר, וכו'.
חמוד חמוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה