- הוסף לסימניות
נחשפים לחלק הפחות יפה ונאה של היקום!!מה הכוונה חוטפים??
נחשפים לחלק הפחות יפה ונאה של היקום!!מה הכוונה חוטפים??
תודהההההתדגישי עם העכבר את הכתוב שאת מעונינת לצטט וזה מביא לך אפשרות ציטוט.
עדיף שלא תדעימה הכוונה חוטפים??
אשמח מאוד זה לאחיות שלי כמו גדולות מהידברות זה קישורים ליוטיוב שיהיה יותר קל אשמח לעזרה שיהיה את זה אז תעדכנו ואני אפרסם את המייל שלי ונשלח תודה מראששש חייבת את זה דחוףף!!
את פרק 3 אני לא מצליחה להוריד![]()
בצד שמאל מתחת לכל הודעה למטה יש צטט הודעה תלחצי על זה..הייי תגידו איך אתן מצטטות הודעה? למה אני לא מצליחה לשות את זה
אם את לא מעונינת בכל ההודעה תדגישי רק את המילים שאותן את מעונינת להדגיש ותראי מייד אפשרות של ציטוט.בצד שמאל מתחת לכל הודעה למטה יש צטט הודעה תלחצי על זה..
??אחד זה תיבת מייל חד פעמי יש שרות כזה חינם
נחשפים לחלק הפחות יפה ונאה של היקום!!
אתם מפחידים אותי.. עד כדי כך??!!עדיף שלא תדעי
ואם את באמת רוצה תחשפי פו בפורום "מייל חשוד" או "מייל מטריד" או כול מניי כאלה
שמתי פה קישורים אני מקווה שאת רואהאת יכולה להעביר לי גם?
r0533103503אין לכתוב כתובת מייל
תודה!!
בוקר טוב עולם!!!אתם מפחידים אותי.. עד כדי כך??!!
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןאתם מפחידים אותי.. עד כדי כך??!!
רוצה פרוט?
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
רוצה פרוט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים