www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
עדיהאנחנו עשינו 12 נרות מעוצבים,
על כל נר הקריאה בת המצווה קטע מחורז על אישה גדולה בישראל (האמהות הקדושות, נביאות בישראל, רבנית וכו'..)
ועל כל נר שהקריאה, היא הזמינה מוזמנת אחת להדליק (2 הסבתות, דודות חשובות)
אין לך מושג איך הן התרגשו
גם אני מצטרפת לשאלה.תגידי את לא מפחדת מקורונה סבתות וכו....
זהו בדיוק גמלנו קרה אותו דבר אחותי חגגה 12 בשבט, דחינו ת'בת מצווה כי אמא שלי ילדה חודש קודם, ומאז אין מתי לעשות!!!!נוראי בינתיים הבחורה גודלת מה נחגוג לה בגיל 14??גם אני מצטרפת לשאלה.
דחיתי את הבת מצווה פעם אחת בגלל חמי שנפטר ודוחה כל פעם בגלל נזקי הקורונה,
אני באמת משתגעת מהמחשבה,מתי לעשות לה ארוע?!
מה אומרת?
את רוצה שאני אשלח לך את הקטעים?עדיה
אפשר לקבל ממך את הרעיון של הברכות בנרות,אהבתי ממש!!!!
גם אני מצטרפת לשאלה.
דחיתי את הבת מצווה פעם אחת בגלל חמי שנפטר ודוחה כל פעם בגלל נזקי הקורונה,
אני באמת משתגעת מהמחשבה,מתי לעשות לה ארוע?!
מה אומרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים