דרוש מידע אני רוצה להגיש בקשה לדרגה למישהו שהוא לא אני

• הוסף לסימניות
יש דרך לא דרך ההזדהות הממשלתית? כי כשעזרו לי עם הדרגה שנה שעברה לא ביקשו ממני ססמא לאתר של ההזדהות הממשלתית
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש דרך לא דרך ההזדהות הממשלתית? כי כשעזרו לי עם הדרגה שנה שעברה לא ביקשו ממני ססמא לאתר של ההזדהות הממשלתית
תודה רבה
לא אין דרך אחרת

• הוסף לסימניות
תודה רבה
את צריכה ללכת ל"משהו שהוא לא את" עם המחשב ולעשות אתם ביחד
ואגב מקובל לשלם על זה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אולי תכתבי על עוד כמה דברים שאת עושה במקום ההיא וההיא עושה במקומך?

נראה לי שזה לא המקום לכתוב על זה בפומביות

וסליחה על התקיפות

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי על עוד כמה דברים שאת עושה במקום ההיא וההיא עושה במקומך?

נראה לי שזה לא המקום לכתוב על זה בפומביות

וסליחה על התקיפות
למה? אני עוזרת לה
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? שתביא לך סיסמה והיא על הטלפון.
אני עושה את זה הרבה עם בני משפחה שאין להם גישה.
רושמת אותם, נכנסת לאזור האישי כשהם על הקו ומביאים לי סיסמאות וכו'..
לא לכולם יש מחשב, והרבה גם לא יודעים להסתכל עליו. - כמעט הכל נעשה היום באופן מקוון דרך האזור האישי.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? שתביא לך סיסמה והיא על הטלפון.
אני עושה את זה הרבה עם בני משפחה שאין להם גישה.
רושמת אותם, נכנסת לאזור האישי כשהם על הקו ומביאים לי סיסמאות וכו'..
לא כולם יש מחשב, והרבה גם לא יודעים להסתכל עליו.
רציתי לדעת אם אפשר בלי כי זה בכל זאת אתר להרבה שימושים אישיים

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם אפשר בלי כי זה בכל זאת אתר להרבה שימושים אישיים
נכון, זה בחירה של מי שצריך עזרה.
עכ"פ כשאת נכנסת דרך הקישור לבקשת דרגה זה לא מייד מכניס אותך לכל האפשרויות שיש באזור האישי, הוא מתמקד רק בטופס רישום.
ואם את סומכת על עצמך, והם סומכים עליך - אז את ממש לא בתוך האזור האישי.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהשנה צריך להירשם מהאיזורים האישיים של 2 בני הזוג (בשביל לאשר קבלת נתונים מביטוח לאומי)

• הוסף לסימניות
להיות איתה על הטלפון ולבקש ממנה להיות זמינה לקבלת קוד למייל / טלפון ושיהיה זמין הסיסמאות , לא צריך הזדהות להורה שני, זה נכנס ישירות בלי הזדהות ממשלתית
והרבה סבלנות, לפעמים זורם וגומרים עם זה תוך 5 דקות, לפעמים סחבת מעצבנת

• הוסף לסימניות
להיות איתה על הטלפון ולבקש ממנה להיות זמינה לקבלת קוד למייל / טלפון ושיהיה זמין הסיסמאות , לא צריך הזדהות להורה שני, זה נכנס ישירות בלי הזדהות ממשלתית
והרבה סבלנות, לפעמים זורם וגומרים עם זה תוך 5 דקות, לפעמים סחבת מעצבנת
צריך הזדהות גם להורה השני.
אם תעשו בהזדהות אחת יגיע הודעה שהבקשה נדחתה.

• הוסף לסימניות
צריך הזדהות גם להורה השני.
אם תעשו בהזדהות אחת יגיע הודעה שהבקשה נדחתה.
עשיתי הזדהות לאמא, נשלחה הודעה לאבא, נכנסנו מהקישור המצורף וזה נשלח אוומטי לאתר להשלמת הבקשה
הבקשה נקלטה ולא נדחתה, אצלי בכל אופן

• הוסף לסימניות
עשיתי הזדהות לאמא, נשלחה הודעה לאבא, נכנסנו מהקישור המצורף וזה נשלח אוומטי לאתר להשלמת הבקשה
הבקשה נקלטה ולא נדחתה, אצלי בכל אופן
בלי להיכנס להזדהות של האבא? כמה זמן עבר מהגשת הבקשה ?
הסימוכין הוא זמני, אחרי שבוע אמור להגיע אישור קליטה סופי,
אם תעשו מהזדהות אחת לכאורה תקבלו הודעה שהבקשה נדחתה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה