מידע שימושי "אני רק מוקדן" - התרמית הגדולה

• הוסף לסימניות
בתור אחת שעבדה בתחום
אל תצעקו על הנציגים! הם באמת לא אשמים שהאוטובוס לא הגיע/ שחויבתם פעמיים/ שהמוצר פגום או כל תלונה אחרת.
בדרך כלל הנציג יכול להעביר את הפניה הלאה, גם אם אותכם הוא יכול. והוא יעשה את זה אם תבקשו יפה.
פעם הבאה השיחה אמורה להתנהל בערך ככה:
"XXXX שלום מדבר חיה"
"הזמנתי חבילה והיא לא הגיעה, עבר כבר חודש, כשבאתר כתוב שבוע"
" תן לי מספר הזמנה בבקשה"
"125656865"
"כן אני רואה, תן לי את הפרטים שלך ואני ישלח למי שאחראי על תקלות במשלוחים"
או לחילופין "תתקשר מחר בין 8-11, למספר******** והם יטפלו בזה"
כשאתם תשמרו על שיח נקי ומכבד, יטפלו בכם כראוי

• הוסף לסימניות
לדעתי
כשצועקים לא מצפים שזה יעזור אלא שזה פשוט מקום טוב לפרוק את התיסכול
יש אוזן קשבת(או שלא) והנציגה לא יכולה לנתק

• הוסף לסימניות
צעקות הם לא פתרון
ובל נשכח שמאחורי הקו יושב/תת נציג/ה עם רגשות ומשפחה שאחרי יום עבודה היא חוזרת אליו..

• הוסף לסימניות
איזה משפט מנותק!
אחת שעבדה בתחום
זה לא משפט מנותק אלא מהשטח, עבדתי בזה שנים. כששומרים על שיח נקי יש חשק לעזור. הרי בדרך כלל הנציגה כן יכולה לעזור השאלה היא האם היא רוצה!
לעזור זה להעביר הלאה, לתת טלפון אחר, או כל דבר מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
זה לא משפט מנותק אלא מהשטח, עבדתי בזה שנים. כששומרים על שיח נקי יש חשק לעזור. הרי בדרך כלל הנציגה כן יכולה לעזור השאלה היא האם היא רוצה!
לעזור זה להעביר הלאה, לתת טלפון אחר, או כל דבר מהסוג הזה
אני גם עבדתי בזה
וממקום של נציגה אני יודעת שהרבה תשובות זה מריחה אחת גדולה
וכשמתעקשים-פתאום יש אישור לכל מיני דברים
לא אומרת שצריך לצעוק
אבל זה ממש לא הולך שמבקשים ומקבלים לצערי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה