אנשים בלי טיפת טאקט.......

• הוסף לסימניות
יש אנשים שחושבים שאם הם משלמים מגיע להם הכל.
בת דודתי השכירה את דירתה וכשקיבלה את חשבון החשמל כמעט התעלפה- המחיר עלה על מחיר השכירות שהרוויחה מההשכרה.
השוכרים השאירו את המזגן דולק 24 שעות, גם כשיצאו לטיולים וכשבכלל לא היו בבית.
וזה חוץ מהבלגן הנוראי שהיה בתוך הארונות (מי הרשה להם לפתוח???)

• הוסף לסימניות
טיפ קטן לאנשים שפויים שרוצים להשאיר דירה כמו שקיבלו אותה -
כבר שנתיים שאני מחליפה דירה בבין הזמנים,
וברגע שאנחנו מגיעים לדירה אני מצלמת אותה - מטבח, סלון, חדרים, מרפסת, בקיצור - את כולה,
וכך לפני היציאה מהדירה קל מאוד להחזיר כל דבר למקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;1349331:
יש אנשים שחושבים שאם הם משלמים מגיע להם הכל.
בת דודתי השכירה את דירתה וכשקיבלה את חשבון החשמל כמעט התעלפה- המחיר עלה על מחיר השכירות שהרוויחה מההשכרה.
השוכרים השאירו את המזגן דולק 24 שעות, גם כשיצאו לטיולים וכשבכלל לא היו בבית.
וזה חוץ מהבלגן הנוראי שהיה בתוך הארונות (מי הרשה להם לפתוח???)

הבלגן בארונות באמת לא בסדר,
אבל את המזגן כדאי וצריך לקחת בחשבון מראש במחיר שמבקשים - לעניות דעתי.
זה קיץ ישראלי חם, ויש משפחות שבאות לדירה ולא יוצאות לטיולים,
והמזגן דולק כל הזמן - ייתכן שבדיוק כמו שהם עושים אצלם בבית.

• הוסף לסימניות
יש גם מצבים הפוכים - פעם הביאו לנו דירה לשבת והיא היתה יותר מידי נוצצת- בית מרקחת שלא תאמינו שגרים שם ילדים- כמו חדשה ונקיה יותר מבית ממוצע בליל הסדר. פחדתי שהילדים יעברו בפרודזור ויגעו בטעות בקיר (אפילו בידיים נקיות) זה היה סיוט וכמעט שלא היינו בדירה

• הוסף לסימניות
בגלל זה אני אף פעם לא משכירה את דירתי לאף אחד בשביל כמה שקלים זה לא שווה את העוגמת נפש, אני רק מביאה את הדירה לחברים קרובים בחינם ומאותה סיבה אני גם לא שוכרת דירות של אנשים רק צימרים

• הוסף לסימניות
וואו, איזו עגמת נפש...

בדיוק לכן ויתרתי השנה על התענוג של ההשכרה, גם לנקות ולנקות קודם יחד עם האריזה, וגם לספור את הנזקים כשחוזרים...

• הוסף לסימניות
מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
אנחנו גם השכרנו אחרי החתונה כמה פעמים את הדירה
ועד שנפלנו פעם אחד עם מישהו, זה לא היה ממש התיאור הזה שבאשכול הרבה יותר פחות,
אבל זהו החלטנו עד כאן,
הייתי מציע לכם שתצלמו את הדירה ותשלחו להם שנה טובה בלוח מסודר עם התמונות היפות:cool:

• הוסף לסימניות
פעם גרתי בביתר וכמה פעמים בקשו ממני את הדירה שכנים שאני מכירה ונתתי בשמחה רבה.
יום אחד בעלי ראה בשטיבל מודעה שמחפשים דירה באזור לשבת בתשלום הוא התקשר והגיע בנ"א לראות את הדירה והוא סגר עם בעלי על 200 שח (בכל אום,ביתר) והוא אמר שאם ננקה את הדירה פיקס(כולל חלונות,באותה תקופה לא ניקיתי כי בנו בבנין לידי ופשוט לא היה שייך) אמרתי למה לא וצחצחתי את הדירה. בשבת היה בדירה שלנו חתן וכלה לשבת שבע ברכות והמשכיר אמר שהוא ישלם לנו,במוצ"ש התקשרנו והוא מרח אותנו בתירוצים שהוא בבית חולים ככה כל אותו שבוע....בקיצור עד היום (3 שנים אחרי) לא ראינו את הכסף...אחרי כמה זמן הוא החליף מס'...כשהתקשרנו לשוכרים (שהתקשרו אז לשאול איך מדליקים את המזגן ...) הם התחמקו ...
ומאז עכשיו כשאני גרה בירושלים ומשכירה אני מבקשת כסף מראש... אבל לא תמיד אלה שמבקשים הנחה מחזירים זוועה...אני נתתי כמה פעמים הנחה והחזירו לי דירה (כמעט) פיקס.
פעם קרה לי שהכרתי לקבוצת בנות והם פשוט השאירו את הפלטה חומה ומסריחה אחרי שהשארתי להם את הפלטה עם נייר כסף נוצץ...ועד היום לא הצלחתי לנקות את זה...
להשכיר זה עניין של מזל אבל מי שנשמע לי מוזר אני מתחמקת ודי

• הוסף לסימניות
אני השכרתי פעם לשכנה הכי נקיה בבנין עבור המחותנים לשבת אופרוף.
חזרתי לדירה - - -
אכלו במיטות, הרצפה שחורה, הם השאירו פתק של תודה וכתבו סליחה על הבלאגן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1349502:
אני השכרתי פעם לשכנה הכי נקיה בבנין עבור המחותנים לשבת אופרוף.
חזרתי לדירה - - -
אכלו במיטות, הרצפה שחורה, הם השאירו פתק של תודה וכתבו סליחה על הבלאגן...
הסליחה הכי גרוע מכל:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1349460:
פעם גרתי בביתר וכמה פעמים בקשו ממני את הדירה שכנים שאני מכירה ונתתי בשמחה רבה.
יום אחד בעלי ראה בשטיבל מודעה שמחפשים דירה באזור לשבת בתשלום הוא התקשר והגיע בנ"א לראות את הדירה והוא סגר עם בעלי על 200 שח (בכל אום,ביתר) והוא אמר שאם ננקה את הדירה פיקס(כולל חלונות,באותה תקופה לא ניקיתי כי בנו בבנין לידי ופשוט לא היה שייך) אמרתי למה לא וצחצחתי את הדירה. בשבת היה בדירה שלנו חתן וכלה לשבת שבע ברכות והמשכיר אמר שהוא ישלם לנו,במוצ"ש התקשרנו והוא מרח אותנו בתירוצים שהוא בבית חולים ככה כל אותו שבוע....בקיצור עד היום (3 שנים אחרי) לא ראינו את הכסף...אחרי כמה זמן הוא החליף מס'...כשהתקשרנו לשוכרים (שהתקשרו אז לשאול איך מדליקים את המזגן ...) הם התחמקו ...
ומאז עכשיו כשאני גרה בירושלים ומשכירה אני מבקשת כסף מראש... אבל לא תמיד אלה שמבקשים הנחה מחזירים זוועה...אני נתתי כמה פעמים הנחה והחזירו לי דירה (כמעט) פיקס.
פעם קרה לי שהכרתי לקבוצת בנות והם פשוט השאירו את הפלטה חומה ומסריחה אחרי שהשארתי להם את הפלטה עם נייר כסף נוצץ...ועד היום לא הצלחתי לנקות את זה...
להשכיר זה עניין של מזל אבל מי שנשמע לי מוזר אני מתחמקת ודי

קורה שנייר הכסף נקרע ונשפך אוכל על הפלטה. זה לא בא משום כוונת זדון ואפשר לנקות עם סנט מוריץ מייד במוצ"ש.
קרה לנו הרבה פעמים בתור שוכרים , גם בדירות יוקרה ששילמנו עליהן הרבה אמד מאות שקלים לשבת. ואנחנו מהאיסטניסטים שמנקים אחריהם פיקס.

קצת קטנוני בעיני.
וגם הציפיה שעלתה פה מהודעות אחרות לעשות ספונג'ה לפני שעוזבים את הדירה לא נשמעת לי לגיטימית.
לסדר, לטאטא - בהחלט. אבל ספונג'ה? אנשים באים לחופש ומשלמים על זה.

• הוסף לסימניות
כל הפלטה היתה מלוכלכת בצורה נוראית...וסנט מוריץ ועוד חומרים אחרים לא הוציאו את זה עד היום....
כשאני נמצאת בדירה לא שלי אני נזהרת על כל דבר פי 1000 !!!! (מעניין שלא קרה לי אף פעם...ועשיתי עשרות שבתות בבית... עד אז הפלטה שלי היתה טובה יותר מחדשה!!השאלה למי זה קורה...)
אני משכירה את הדירה ומבקשת שיחזירו אותה כמו שקיבלו התשלום זה על השהות ולא על שום דבר אחר(כמו שאת משכירה דירה חודשית) מי שלא מוצא חן בעיניו שלא יבוא !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1349512:
וגם הציפיה שעלתה פה מהודעות אחרות לעשות ספונג'ה לפני שעוזבים את הדירה לא נשמעת לי לגיטימית.
ולדעתי הקטנה, מי שמצפה לנופש חופש הכולל שינקו עבורו והוא "רק יטאטא", אז שיכבד וילך למלון. שם הכל כלול. (וגם שם להשאיר חדר מטונף- לא נראה לי התנהגות הולמת המתאימה לבנאדם או בהגדרה מדוייקת יותר:"מענטש")
אם הרצפה נקיה ורק טאטוא מתבקש. לבריאות. אבל להשאיר כתמים שחורים על רצפה שקיבלו אותה נקיה זה לא נראה לי פייר. אפילו שיצאו "לחופש".
נ.ב. אני באופן אישי לא מסוגלת דירה. מקסימום נותנת כחסד למשפחה מוכרת. אנשים אסירי תודה שמכירים אותי לא יחריבו לי את הבית.
אנשים שמשכירים חשים לפעמים שה-כ-ל שלהם בשכר כמה מאות השקלים ששילמו.

• הוסף לסימניות
כשאנחנו שוכרים / מקבלים דירה אני נזהרת יותר מאשר בבית שלא ישפכו, שלא יעלו על המיטות עם נעליים וכו'
אנחנו מביאים מצעים ומגבות וקצת צעצועים ואני לא מרשה לגעת בצעצועים של הדירה. רק בימבה / אופניים שאין בעיה להחזיר למקום וכמובן רק לקטנים. ואני מאוד מקווה שאנחנו מחזירים את זה באותו ס"מ שזה היה.
אני גם עוברת ניגוב במוצ"ש, אנחנו לא בהמות שצריכים לראות מה ואיפה אכלנו...
אני גם משאירה מכתב תודה עם 2 שוקולדים / קליק

• הוסף לסימניות
לא באה להצדיק שום תופעה, אך אחרי המחירים המטורפים שלוקחים על הדירות להשכרה באזורים המבוקשים [צפת למשל], קצת מוזר בעיני [חלק מ] התלונות פה, אם עזבת את הדירה וקיבלת תמורתה 5,000 ש"ח ניתן להוריד מזה 150 ש"ח לעוזרת שתשטוף את כל הדירה, וחסל סדר תלונות על נקיון!

אם בבית מלון מובן שלא צריך לשטוף, מה לכם כי תלינו על דירה המושכרת ב- 7,000 ש"ח לשבוע!

גילוי נאות, אני מהצד של השוכרים ומחזירה את הדירה נקייה יותר ממה שקיבלתי אותה, אך אני מרגישה שעושה זאת לפנים משורת הדין ולמען הכבוד העצמי שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1349512:
קורה שנייר הכסף נקרע ונשפך אוכל על הפלטה. זה לא בא משום כוונת זדון ואפשר לנקות עם סנט מוריץ מייד במוצ"ש.
קרה לנו הרבה פעמים בתור שוכרים , גם בדירות יוקרה ששילמנו עליהן הרבה אמד מאות שקלים לשבת. ואנחנו מהאיסטניסטים שמנקים אחריהם פיקס.

קצת קטנוני בעיני.

אם קראת את האשכול שלי שפתחתי לפני שנה (יש פה קישור) היית מבינה יותר. את לא משלמת כדי שתרגישי בנח לקבל דירה מצוחצחת ולצאת ממנה כשהיא נראית אורווה.....

כמו שאת לא מסוגלת לנקות לכלוך לא שלך גם משכירה לא מסוגלת לנקות לכלוך לא שלה.

חוצמיזה, את מתחייבת להחזיר דירה כמו שקיבלת, הכוונה היא לא שתעשי פסח, אלא לפחות דברים מינימליים שהם פשוט, סליחה על הביטוי, מגעילים!!!

מדובר בשירותים, אמבטיה, כיורים, שיישים, גז, וכן, רצפה עם כתמים שחורים, המשכירה נתנה לך דירה נקיה, נעימה, מאווררת.
תני לה הרגשה שהיה שווה.

כמו שכתבה פה נוי, קצת מענטשלעכטקייט לא יזיק...

אגב, השנה לא השכרתי את הדירה!

הפסדתם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1349183:
צודקת!
וזה לא פשוט להשאיר דירה
(וגם שאני אינסטניסטית)
אבל כשמדובר בכסף בשביל לתחזק בית אין ברירה ....:confused:

לא נראה לי שהכסף שווה את עוגמת הנפש שספגת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1349542:
לא באה להצדיק שום תופעה, אך אחרי המחירים המטורפים שלוקחים על הדירות להשכרה באזורים המבוקשים [צפת למשל], קצת מוזר בעיני [חלק מ] התלונות פה, אם עזבת את הדירה וקיבלת תמורתה 5,000 ש"ח ניתן להוריד מזה 150 ש"ח לעוזרת שתשטוף את כל הדירה, וחסל סדר תלונות על נקיון!

.
זה לא הענין של ה150 ש"ח
לפי התיאור של פאלפון מדובר בלכלוך של ממש בלשון המעטה
שנראה כבר מעל ומעבר, ולא ענין כאן הכסף, אם הבנתי טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1349525:
כל הפלטה היתה מלוכלכת בצורה נוראית...וסנט מוריץ ועוד חומרים אחרים לא הוציאו את זה עד היום....
כשאני נמצאת בדירה לא שלי אני נזהרת על כל דבר פי 1000 !!!! (מעניין שלא קרה לי אף פעם...ועשיתי עשרות שבתות בבית... עד אז הפלטה שלי היתה טובה יותר מחדשה!!השאלה למי זה קורה...)
אני משכירה את הדירה ומבקשת שיחזירו אותה כמו שקיבלו התשלום זה על השהות ולא על שום דבר אחר(כמו שאת משכירה דירה חודשית) מי שלא מוצא חן בעיניו שלא יבוא !!

אני משכירה דירה בשוטף ויש מושג שנקרא בלאי סביר מהשימוש.
להשכיר דירה ב600 -700 ש"ח לשבת ברובע/צפת ודומיהם ולצפות לקבל דירה שטופה ושירותים מדיפים ריח אקונומיקה זו לא ציפיה סבירה בעיני.
אנחנו בהחלט מנקים אחרינו, אבל אם יש כתם על הפלטה ואין לי מושג איפה עקרת הבית מניחה את חומרי הניקוי שלה- אני לא אתחיל לחטט לה בארונות כדי לנקות.
אם יש כתם שחור של משהו שנשפך- אני אולי אעבור עם סמרטוט קטן מקומית. אם הילדים עייפים ואנחנו ממהרים הביתה אני מודה שלא אעשה את זה.

להשאיר כמו אורווה- ממש לא, אבל לתת למשכירה הרגשה שהיה שווה לה? היא משכירה אתה דירה בשביל כסף, אני משלמת ומשאירה אחרי נקיון סביר. ממש ממש לא מתכוונת לעשות ספונג'ה.

אגב, כשנותנים דירה בחינם זה סיפור אחר לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1349543:
אם קראת את האשכול שלי שפתחתי לפני שנה (יש פה קישור) היית מבינה יותר. את לא משלמת כדי שתרגישי בנח לקבל דירה מצוחצחת ולצאת ממנה כשהיא נראית אורווה.....

כמו שאת לא מסוגלת לנקות לכלוך לא שלך גם משכירה לא מסוגלת לנקות לכלוך לא שלה.

חוצמיזה, את מתחייבת להחזיר דירה כמו שקיבלת, הכוונה היא לא שתעשי פסח, אלא לפחות דברים מינימליים שהם פשוט, סליחה על הביטוי, מגעילים!!!

מדובר בשירותים, אמבטיה, כיורים, שיישים, גז, וכן, רצפה עם כתמים שחורים, המשכירה נתנה לך דירה נקיה, נעימה, מאווררת.
תני לה הרגשה שהיה שווה.

כמו שכתבה פה נוי, קצת מענטשלעכטקייט לא יזיק...

אגב, השנה לא השכרתי את הדירה!

הפסדתם!

אם את חושבת שהשוכרים הפוטנציאליים הפסידו מכך שלא השכרת השנה את הדירה כנראה שלא תמחרת את השכירות כמו שצריך.
זה צריך להשתלם לך, לא להם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה