אנשים בלי טיפת טאקט.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1349530:
ולדעתי הקטנה, מי שמצפה לנופש חופש הכולל שינקו עבורו והוא "רק יטאטא", אז שיכבד וילך למלון. שם הכל כלול. (וגם שם להשאיר חדר מטונף- לא נראה לי התנהגות הולמת המתאימה לבנאדם או בהגדרה מדוייקת יותר:"מענטש")
אם הרצפה נקיה ורק טאטוא מתבקש. לבריאות. אבל להשאיר כתמים שחורים על רצפה שקיבלו אותה נקיה זה לא נראה לי פייר. אפילו שיצאו "לחופש".
נ.ב. אני באופן אישי לא מסוגלת דירה. מקסימום נותנת כחסד למשפחה מוכרת. אנשים אסירי תודה שמכירים אותי לא יחריבו לי את הבית.
אנשים שמשכירים חשים לפעמים שה-כ-ל שלהם בשכר כמה מאות השקלים ששילמו.

כשלוקחים על שכירות דירת נופש מחיר של מלון זה בכלל לא מופרך.
ושוב, אני לא מדברת על השארת דירה מבולגנת ומטונפת. פשוט לא נשמע לי כ"כ הגיוני להצליח במוצ"ש לעשות ספונג'ה עם הילדים כשממתינה עוד נסיעה ארוכה הביתה.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה! אך אחד לא סגר בית מלון כי האורחים לכלכו את החדרים!

מי שגובה מחירים כ"כ יקרים על דירתה ויש לה דרישות של נקיון תתכבד ולא תשכיר!

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר להוציא ספר שלם מכל סיפורי הנופשים למיניהם.

• הוסף לסימניות
שושיה, קראתי עכשיו את האשכול שלך משנה שעברה, פשוט נורא ואיום!
הכי כאב לי על הבובה של הבן שלך... מה עשית בסוף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1349542:
לא באה להצדיק שום תופעה, אך אחרי המחירים המטורפים שלוקחים על הדירות להשכרה באזורים המבוקשים [צפת למשל], קצת מוזר בעיני [חלק מ] התלונות פה, אם עזבת את הדירה וקיבלת תמורתה 5,000 ש"ח ניתן להוריד מזה 150 ש"ח לעוזרת שתשטוף את כל הדירה, וחסל סדר תלונות על נקיון!

אם בבית מלון מובן שלא צריך לשטוף, מה לכם כי תלינו על דירה המושכרת ב- 7,000 ש"ח לשבוע!

גילוי נאות, אני מהצד של השוכרים ומחזירה את הדירה נקייה יותר ממה שקיבלתי אותה, אך אני מרגישה שעושה זאת לפנים משורת הדין ולמען הכבוד העצמי שלי.
גיסתי פעם השכירה / נתנה את הדירה
היא קיבלה במצב יחסית סביר אבל שברו לה חתיכת פורמיקה מארון די חדש וזה נזק בלתי הפיך ולא שווה את הכסף שקיבלה על ההשכרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1349562:
מסכימה עם כל מילה! אך אחד לא סגר בית מלון כי האורחים לכלכו את החדרים!

מי שגובה מחירים כ"כ יקרים על דירתה ויש לה דרישות של נקיון תתכבד ולא תשכיר!

אף שוכר שרוצה לשכור את הדירה לא מצפה למחירים של בית מלון...
ומפה בדיוק מגיעה הנקודה, אם הייתי דורשת 1100 ש"ח עבור זוג ללילה לא הייתי פותחת פה... ונראה לי שכל הניקים\יות שפה בפורום יסכימו איתי.
אנחנו משכירים (מאילוץ!!! כי עדיף לפעמים שיהיה וקצת נרוויח משלא בכלל...) במחירים של 400-700 ש"ח ללילה ל-9 נפשות... ועוד גורמים לנו להרגשה של סחטנים.
וכן, אנחנו פה אחד מצפים לנקיון מינימלי, אנחנו לא חדרנים!!!
בית מלון כמדומני לא מתחשב בדעות החדרניות שם:rolleyes:

אין פה בכלל שום הקבלה.
ובואי עפולה, תראי לי מישהי אחת מהפורום שמשכירה את דירתה במחיר של בית מלון:cool:

עפולה, בואי תשכירי פעם אחת את דירתך, ונראה שלא תצטרפי פה לאשכול...
או שאת מאלו שמשאירות את הדירה מטונפת "כי שילמתי עליה" ומזגן דלוק כל היום "כי שילמתי" וממלאה בריכות "כי שילמתי"...

התורה חסה על ממונם של ישראל. וכדאי להזהר בערב ר"ה ויו"כ שלא להכשל בגזל...

נכתב ע"י שירי12;1349578:
שושיה, קראתי עכשיו את האשכול שלך משנה שעברה, פשוט נורא ואיום!
הכי כאב לי על הבובה של הבן שלך... מה עשית בסוף?

הבובה איננה, ילדתי בת ובין המתנות קיבלתי בובה והיא הפכה לתינוקתו של בני (שהיום הוא רב כבר עם אחותו)

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה גדולה על כל האשכול, האם המשכירה אמרה להם במפורש שיש להם לנקות את הדירה אחרי זה, או שסמכה שהם מבינים את זה לבד? אולי הם הבינו שהניקיון שייך למשכיר וכלול במחיר ההשכרה? אף שאצלנו זה פשוט שהשוכרים צריכים לנקות, אבל הם לא יודעים את זה?
ולגבי גביית תשלום על הניקיון, זה מקובל בהשכרת דירות נופש בחו"ל, שמוסיפים איזה תשלום על הניקיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1349616:
יש לי שאלה גדולה על כל האשכול, האם המשכירה אמרה להם במפורש שיש להם לנקות את הדירה אחרי זה, או שסמכה שהם מבינים את זה לבד? אולי הם הבינו שהניקיון שייך למשכיר וכלול במחיר ההשכרה? אף שאצלנו זה פשוט שהשוכרים צריכים לנקות, אבל הם לא יודעים את זה?
ולגבי גביית תשלום על הניקיון, זה מקובל בהשכרת דירות נופש בחו"ל, שמוסיפים איזה תשלום על הניקיון.

אצלי ספציפית סוכם על כך מראש, באשכול של שנה שעברה ציינתי את זה.
היא אמרה לי אז בזמנו שהם מאוד נקיים, כך שלא נראה לה שתזדקק לנקות אחריה, ציינתי לה מראש שזה חשוב לי.

כי אני לא מתכוונת לחזור לדירה מלוכלכת היא הבטיחה שתנקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1349616:
בעיני זה לא שאלה בכלל
לא מדברים שהשוכרים ישאירו בית כמו לפני פסח,
מדובר על מינימום נקיון, ולא ישאירו רפת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1349638:
בעיני זה לא שאלה בכלל
לא מדברים שהשוכרים ישאירו בית כמו לפני פסח,
מדובר על מינימום נקיון, ולא ישאירו רפת

כך זה בעיניך וגם בעיני, אבל לא כל אחד חושב באותו סגנון.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בדירה, ניקינו אחרינו, הורדנו סדינים לכביסה...

אבל-
לפעמים יש תקלות ומשהו ניזוק למרות כל הזהירות עם הילדים. אצלנו נוצר חור קטן על המפה (די פשוטה וכבר היה בה איזשהו חור דומה..) מההבדלה.
כמובן שהודענו זאת למשכירים, למרות אי הנעימות, והצענו פיצוי כספי.
אציין כי המשכירה ממש התרגשה שעדכנו אותה ולא הסתרנו, וסיפרה כי היו לה מקרים שהרסו לה דברים חמורים יותר ולא הודיעו לא התנצלו...
ולי העניין לא מובן- אנשים לא מפחדים מגזל???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1349598:
אף שוכר שרוצה לשכור את הדירה לא מצפה למחירים של בית מלון...
ומפה בדיוק מגיעה הנקודה, אם הייתי דורשת 1100 ש"ח עבור זוג ללילה לא הייתי פותחת פה... ונראה לי שכל הניקים\יות שפה בפורום יסכימו איתי.
אנחנו משכירים (מאילוץ!!! כי עדיף לפעמים שיהיה וקצת נרוויח משלא בכלל...) במחירים של 400-700 ש"ח ללילה ל-9 נפשות... ועוד גורמים לנו להרגשה של סחטנים.
וכן, אנחנו פה אחד מצפים לנקיון מינימלי, אנחנו לא חדרנים!!!
בית מלון כמדומני לא מתחשב בדעות החדרניות שם:rolleyes:

אין פה בכלל שום הקבלה.
ובואי עפולה, תראי לי מישהי אחת מהפורום שמשכירה את דירתה במחיר של בית מלון:cool:

עפולה, בואי תשכירי פעם אחת את דירתך, ונראה שלא תצטרפי פה לאשכול...
או שאת מאלו שמשאירות את הדירה מטונפת "כי שילמתי עליה" ומזגן דלוק כל היום "כי שילמתי" וממלאה בריכות "כי שילמתי"...

התורה חסה על ממונם של ישראל. וכדאי להזהר בערב ר"ה ויו"כ שלא להכשל בגזל...

הבובה איננה, ילדתי בת ובין המתנות קיבלתי בובה והיא הפכה לתינוקתו של בני (שהיום הוא רב כבר עם אחותו)

באופן אישי- לא הייתי משכירה דירה ל9 נפשות. הבלאי והלכלוך הוא אכן רב מאד.
את יכולה לתמחר את זה בהתאם - מחיר לפי מיטה.
ואפשר גם ללמד זכות. הרבה אנשים משאירים מזגן דלוק 24/7 גם בביתם וממלאים בריכות שלמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור;1349663:
אנחנו היינו בדירה, ניקינו אחרינו, הורדנו סדינים לכביסה...

אבל-
לפעמים יש תקלות ומשהו ניזוק למרות כל הזהירות עם הילדים. אצלנו נוצר חור קטן על המפה (די פשוטה וכבר היה בה איזשהו חור דומה..) מההבדלה.
כמובן שהודענו זאת למשכירים, למרות אי הנעימות, והצענו פיצוי כספי.
אציין כי המשכירה ממש התרגשה שעדכנו אותה ולא הסתרנו, וסיפרה כי היו לה מקרים שהרסו לה דברים חמורים יותר ולא הודיעו לא התנצלו...
ולי העניין לא מובן- אנשים לא מפחדים מגזל???

גזל זה דבר ראשון...
ונזק זה דבר שני
אז אני יספר לך שהיה לי אנשים ששברו לי את העציץ
שקיבלתי באירוסין עציץ גדול מרשים ויקר ....
הם שברו לי והתקשרו לשאול כמה זה עלה
ביררתי כמה זה עלה והורדתי להם קצת
והם שילמו לי ...
זה נקרא אנשים עם טאקט ופיירים....
אבל מה לעשות שלא כולם כאלה.....:(

• הוסף לסימניות
יש כאן סיפורים המתאימים לאשכול הסנגוריה, על אף שכך אמורים לנהוג...

• הוסף לסימניות
גם להחליף דירות זה לא תענוג גדול...
בפרט כאשר לא מכירים את הצד השני להחלפה.
קיבלנו דירה עם סתימה באמבטיה ובכיור וריח של עובש במטבח. כמובן שבביתי עבדתי לילה שלם כדי לצחצח ולנקות.
כשחזרנו הביתה הייתה שם מגילת תודה ארוכה, קטע ארוך ממנה הוקדש לנקיון :)
מסתבר שהם קצת התביישו..

כנראה שיש אנשים עם סטנדרטים אחרים לגמרי...

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מבינה את האנשים המחליפים דירות ככה כדי קצת להרוויח כסף ושוכרים דירות של אנשים כדי לנפוש, לדעתי עדיף לנפוש בבית הנקי שלך אם אין לך כסף לצימר זה פשוט מגעיל אותי (!)לישון ולגור אפילו יממה אחת בבית של מישהו שאיני מכירה ואותו דבר שמישהו יישן במיטה שלי?!?! לא נסבל על הדעת , אולי אני אינסטניסטית ?!
שכרנו פעם ממישהו כי לא היה ברירה הינו חייבים להיות באזור ולא היה צמרים, וזה חיזק אותי הבית היה מטונף להחריד!!! הקירות שחורים מלכלוך! המקרר היה עמוס באוכל שלהם , הסדינים ה׳ ירחם לא יכולנו להניח את ראשינו על הטינוף הזה , כל זה אחרי שבעל הבית הבטיח לי שאשתו אינסטניסטית !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1349678:
באופן אישי- לא הייתי משכירה דירה ל9 נפשות. הבלאי והלכלוך הוא אכן רב מאד.
את יכולה לתמחר את זה בהתאם - מחיר לפי מיטה.
ואפשר גם ללמד זכות. הרבה אנשים משאירים מזגן דלוק 24/7 גם בביתם וממלאים בריכות שלמות.

זה מאוד לא נכון...
אנשים מאירים מזגנים דלוקים כל היום בבית שלהם?
אם לא סיכמתם איתי על מילוי בריכות, זה פשוט אסור!!!
כי אם יש לי חריגה מהכמות המותרת לי אני משלמת קנס, בזמן שאצלי אני לא ממלאה בריכות תשאלו כל מורה הוראה.

אצל הורי היו שוכרים ששכרו את הדירה והביאו איתם ברכה מקצועית הם סיכמו שישלמו X כסף על החריגה שתהיה להורי בחשבון המים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1349665:
נכון אנשים בלי טאקט חושבים אחרת

טאקט בכלל לא קשור לנושא,
טאקט הוא לא חוסר אנושיות, אלא חוסר הבנה ברגישות של הזולת שמדבר איתי ודריכה מכוונת על יבלותיו וחדירה (חפירה בלע"ז) כשהזולת מראה בברור שלא מעונין לשוחח בנושא המדובר.

פה הכוונה לאנשים חסרי רגש לעבודה של הזולת וחסרי שימת לב לדברים בסיסיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה