התייעצות אנשים רוצים בחינם.... מה אני צריכה לעשות??

מצב
הנושא נעול.
אני מקווה שהתגובה לי עדיין מועילה
אצלינו אמא שלי לוקחת כסף על מוצר מסויים אפילו שזה לא מוצר אמיתי שעולה לה כסף בפועל
בהתחלה זה היה קצת מוזר אבל היום זה ממש מובן מאליו כולם משלמים מראש ללא נדנוד עפעף.....!!!!!!

ברגע שזה משפחה - צריך לקחת תשלום גבוה יותר - אם אנחנו משפחה אז תפרגנו (בני במשפחה) בתשלום הכי גבוה שיש.
אז צריך לומר בזה הנוסח : "מהמשפחה אני לוקחת מחיר 1.5 יקר יותר - אני חייבת לקבל את הפרגון של המשפחה שלי "
לפעמים שמציגים את הקונטרה - ההגיון חוזר לפרופורציות.

היי @ראש השב"כ לא לגנוב למוסד את הקרדיט!! ;)

סתם עצה שחשבתי
אולי פשוט להתייעץ עם הפטפטנית של המשפחה איך לומר "לא" ושלא נעים לך מאחרים וכו'
ככה פשוט זה יגיע לכולם בדרך עקיפה...

מה שכן זה פלסתר ..

כדאי להתאמן על אסרטיביות ואפשר לקחת את זה כהזדמנות ואתגר להתקדם אישית ....

בהצלחה!

לשאול אותם: ראיתם פעם נהג מונית שלוקח טרמפ?

אמרו פה הרבה עצות חכמות
חלקן משפטים מעצימים ואסרטיביים
וחלקן הסברים ותירוצים

אבל עצתי ל @ראש השב"כ
תבחרו במה שנראה לכם הכי יעיל
ותשמשו רק בזה

שלא יצא שלגיס תגידו שזה בעיה מול מס הכנסה
ולאח שזה בחינם בשביל שיהיה שגריר פרסומת
ולשלישי שלא מערבים עסקים עם משפחה (באידיש וכו׳)
ולרביעי בכלל תסבירו שמשפחה צריכה לפרגן יותר

היי @ראש השב"כ לא לגנוב למוסד את הקרדיט!! ;)

סתם עצה שחשבתי
אולי פשוט להתייעץ עם הפטפטנית של המשפחה איך לומר "לא" ושלא נעים לך מאחרים וכו'
ככה פשוט זה יגיע לכולם בדרך עקיפה...

מה שכן זה פלסתר ..

כדאי להתאמן על אסרטיביות ואפשר לקחת את זה כהזדמנות ואתגר להתקדם אישית ....

בהצלחה!
לחלוטין פלסטר.

משפחה משלמת יותר, לא פחות.
הם יבקשו ממך ללכת לקנות משהו בחנות ולא ישלמו לך? זה אותו דבר.
זה המוצר שלך, הפרנסה שלך והלחם של הילדים שלך.
ברגע שזה יהיה ברור לך השדר הזה יעבור אליהם בקלות יותר.
שום תירוץ אחר לא ירגיש לך טוב גם אם יעבוד באופן זמני, זאת הרגשת ניצול.
לשים את הדברים על השולחן, אולי לא נעים בהתחלה אבל שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה