עזרה אנשי הקשר בפלאפון לא מוצגים

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר נוקיה c2 ,הסוללה נגמרה והמכשיר כבה,כשהטענתי והדלקתי אותו מחדש גיליתי שכל אנשי הקשר שלי נמחקו,
בנוסף, כל שם שאני שומרת עכשיו באנשי הקשר ,מראה לי כאילו נשמר אבל התצוגה של אנשי הקשר ממשיכה להראות לי "ריק".
נראה כאילו יש לי שם הגדרה שלא להציג אנשי קשר,
יש למישהו פתרון דחוף? (חוץ מללכת למוקד תיקונים)

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר נוקיה c2 ,הסוללה נגמרה והמכשיר כבה,כשהטענתי והדלקתי אותו מחדש גיליתי שכל אנשי הקשר שלי נמחקו,
בנוסף, כל שם שאני שומרת עכשיו באנשי הקשר ,מראה לי כאילו נשמר אבל התצוגה של אנשי הקשר ממשיכה להראות לי "ריק".
נראה כאילו יש לי שם הגדרה שלא להציג אנשי קשר,
יש למישהו פתרון דחוף? (חוץ מללכת למוקד תיקונים)
זה עניין של הגדרה אין צורך במוקד תיקונים.

אין לי מידע קונקרטי לגבי c2 משום שאין לי מכשיר כזה, אבל בגדול זה נמצא בהגדרות אנשי קשר שהכניסה לשם היא או מתפריט הגדרות או מאנשי הקשר עצמם ואז כניסה להגדרות.
סביר להניח שזה נשמר לך על הסים/מכשיר ומוגדר להציג בדיוק את ההפך, כלומר רק מכשיר/רק סים.

עוד מעט בטח יגיב פה מישהו עם מכשיר כזה וידע לתת הכוונה מדוייקת.

• הוסף לסימניות
ללחוץ תפריט, אנשי קשר, הגדרות, זיכרון נבחר טלפון או טלפון וסים, ניתן גם לבדוק שם מצב זיכרון לדעת האם יש זכרונות או שאכן נמחקו ונדפק משהו במכשיר שלא מאפשר שמירה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה,אבל הכל מוגדר נכון ,מוגדר לי בזיכרון ש 52% בשימוש ובכ"א הוא לא מציג אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה