מידע שימושי אנשי מקצוע זולים (ענייני דירות, ריהוט וכו')

• הוסף לסימניות
כל אחד שעבר/רכש/שיפץ דירה יש את התובנה או המידע ששווה זהב, ההוא עם קבלן מוצלח ונגיש וההוא עם כלים סניטריים בזול,אז חשבתי.. למה לא לרכז הכל בפורום אחד?
הפורום הזה מוקם לשיתוף ולקבלת מידע לגבי אנשי מקצוע מכל התחומים הקשורים לרכישת דירה, שיפוץ, הרחבות והיתרי בניה, משכנתא, תיווך, אדריכלות, מפקחי בניה, הובלות כו'.
מטרת הפורום היא לשתף את הציבור מנסיון אישי בלבד[!] באנשי מקצוע איכותיים, ישרים, אמינים וזולים שהם מכירים אישית.
לכל אחד יש הברקה בתחום מסויים, אז קדימה, תבואו לשתף

• הוסף לסימניות
אני משאיר כאן מס' של יבואן ריצוף במחירים ממש, אבל ממש נוחים, בערך חצי ממה שאפשר להשיג בחנויות הקרמיקה המוכרות והגדולות.
אני אישית עוד לא קניתי אצלם אבל מעדויות של שלושה אנשים שקנו אצלם וכבר עבר זמן מאז, האיכות מעולה.
0547263039

• הוסף לסימניות
אני משאיר כאן מס' של יבואן ריצוף במחירים ממש, אבל ממש נוחים, בערך חצי ממה שאפשר להשיג בחנויות הקרמיקה המוכרות והגדולות.
אני אישית עוד לא קניתי אצלם אבל מעדויות של שלושה אנשים שקנו אצלם וכבר עבר זמן מאז, האיכות מעולה.
0547263039
הם ממש לא פחות איכותיים, הם פשוט יבואן של המון חנויות, והזוג הזה פתח בעצמו בבית שלהם מכירה, הם כנראה מוכרים את זה בטיפה יותר יקר ממה שהם מוכרים לסיטונאים, אבל זה משתלם גם במחיר שהם מציעים, באמת מחיר בדיחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה