מידע שימושי אסון מירון. רינגטונים לפלאפון.

• הוסף לסימניות
אני אחד שאוהב תמיד לעדכן את הצלצולים שלי בפלאפון, הן לפי השירים החדשים שיוצאים, וכן לפי אירועי היום יום כן מין שיגעון כזה :rolleyes:

בעקבות האסון, מצרף כאן 2 שירים שחתכתי, השיר של שרגי ז"ל 'חמול', וכן שיר מיוחד של יונתן שיינפלד 'כי נחם'.

קבצים מצורפים

• צלצול נחם-שיינפלד-פזמון.mp3
    1.3 MB · צפיות: 105
  • צלצול נחם-שיינפלד -ההתחלה.mp3
    2.4 MB · צפיות: 86
  • חמול שרגי גשטטנר זל.mp3
    1 MB · צפיות: 147
  • הוסף לסימניות
אני אחד שאוהב תמיד לעדכן את הצלצולים שלי בפלאפון, הן לפי השירים החדשים שיוצאים, וכן לפי אירועי היום יום כן מין שיגעון כזה :rolleyes:

בעקבות האסון, מצרף כאן 2 שירים שחתכתי, השיר של שרגי ז"ל 'חמול', וכן שיר מיוחד של יונתן שיינפלד 'כי נחם'.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יישר כח.
אפשר אולי להעלות את השיר המלא של שרגי ז"ל?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הזמר החסידי ר' שרגי גשטטנר ז''ל שנהרג במירון בשירה חֲמוֹל עַל מַעֲשֶׂיךָ_1.mp3
    3.2 MB · צפיות: 68

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה