התייעצות אסלה תלויה - יש לכם? ממליצים?

• הוסף לסימניות
יודעת שחפרו על זה כבר הרבה,
אך לא מצאתי תשובה,
אודה מאד לעזרתכם הדחופה
האם יש לכם אסלה תלויה (לא ניאגרה)ואתם מרוצים ממנה (שטיפה טובה, לא מצטבר לכלוך וכו')?
אם כן, איזו?

חרסה דגם לוטם מומלץ? דגם גאליס יש למישהו?
אסלה של גרואה?
או כל חברה אחרת
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
אסלה של גרואה?
יש לי אסלות של גרואה ממליצה מאד,
כייף לנקות מתחת, קל מאד, וממש לא מצטבר ליכלוך.
ממליצה בחם!!
יש לי אותה כבר למעלה מ 7 שנים וב''ה ללא תקלות - איכותית ומצויינת!

• הוסף לסימניות
טוב שאת בודקת, תבדקי היטב.
השקעתי המון בוילרי בוך. וזה גרוע!!
כל לכלוך מצטבר בתוך האסלה ולא יורד בהדחה, רק בשפשוף.
זוית ההטיה מעולה. הבעיה בשטיפה נובעת מצורת השטיפה/הגלוזה בתוך האסלה או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
יש לי חרסה דגם גאליס, עיצוב מהמם! יכול להיות שצריך קצת יותר לנקות, אבל כך זה בכל האסלות התלויות. ממליצה!
(צריך להתרגל למושב, הוא דק כזה...)

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד.
אסלה - חרסה
מערכת פנימית - גרוי הגרמנית.

6 שנים, ב"ה, מרוצה מאד.
ממליצה בחם!!
דגם, דגגגגם :)
איזה דגם?

• הוסף לסימניות
ממליצה בחם!!

קל לנקות מתחת- אם ממקמים אותה טוב:)
שימי לב שהשיפוצניק לא יתלה אותה נמוך מידי
ואז את מפסידה את כל הרווח מזה שהיא תלויה

• הוסף לסימניות
יש לי תלויה של חרסה וזה ממש מעולה ויפה.
רק הערה אחת: שמתי לב שהתלויה מתלכלכת מילדים יותר מהלא תלויה מפני שמים נמצאים בו יותר פנימה ולא באמצע כמו האחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה